Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz RR-13 #19898 üzenetére

    az, hogy itt valaki valamit leír nem igazán hozható összefüggésbe azzal, hogy más mikor miről tud. ha azt mondom, hogy én múlt hét óta tudok erről, akkor mi van? semmi. ha valaki kedden ír a jelenségről és én kedden pont benézek ide, akkor neki kedden írom meg, hogy milyen módon közelítse meg a problémát.

    terelni próbáltalak konkrét irányba, mert egy hibát nem lehet úgy behatárolni, hogy bemond az ember valamit és aztán feltételezi, hogy máshol van hiba, ha mondjuk pont nem ott lesz a megoldás. meg kell próbálni helyben kezelni a dolgot, amennyit a lehetőségek engednek és utána kérdezősködni a másik oldalon. ezt próbáltam elérni, mert különben nehéz kideríteni a konkrét okot és hogy valóban érintett vagy-e benne. az világos, hogy sokan azt hiszik a gyárizás maga a halál, de ezeken a matuzsálem beltériken sok esetben ez segít. ezt meg kell érteni. elsőre eleve azt írtad, hogy csináltak valamit. ja, csináltak valamit, ebből még nem következik, hogy érintett vagy. meg az sem, hogy mivel próbálkoztál és hogy ezután volt eredménytelen a dolog. utólag írtad le eleve. és még egyszer: nem helyi, országos. hangsúlyozom, hogy ez továbbra sem vita akar lenni. ez tényközlés.

    (#19897) farkas-j
    persze. értem én. pont ezért írtam. de kábeles jel/zajarány az más tészta, mert adott egy kábel, mint stabil közeg. a földfelszínit laikusként meg nem fogja tudni méregetni. egyszerűen felesleges volt a téma mélyére ásni, ha központi hibáról beszélünk. erre akartam ezzel reflektálni.

    [ Szerkesztve ]

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák