Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz pusiga #19679 üzenetére

    úgy látom 17én volt két mux dvb-t2 -re átállása. A frekvencia táblázat és a csatornakiosztás lista alapján rá tudsz jönni, hogy melyik mux vételével van gondod. Ha annak kisebb a sugázási teljesítménye, akkor lehet tényleg az antenna kevés. Nem tudom elérhető-e a régebbi táblázat, hogy csökkent-e a teljesítmény. Az E mux tűnik kisebbnek. LEhet azokat a csatornákat nem nézted a napokban és azért nem tűnt fel?

    Ja megtaláltam dátum alapján az előző táblázatot, pécsről az E a 706 frekin még 77kW -tal jött és abból lett 35kW az 522-es frekin. Esetleg a helyi átjátszó adós táblázatban lévő torony nem tudom közel van-e hozzád.

    (#19680) andrás47
    az ingyen kiküldött dekóderek a szolgáltató tulajdonát képezik. Ha lejár a szerződés, akkor ezeket vissza szokták kérni. Az a 100 forintos jelképes díj, amit el is engednek, csak az előfizetőknek van. Amúgy a box listaára talán 13 ezer körül lenne - valahol az ászf tartalmazhatja pontosan. Ha nem akarod meghosszabbítani, akkor érdeklődj az ügyfélszolgálaton. Valószínűleg még a következő hónapokban alakul ki, hogy mi a visszaküldés menete. Aki vissza akar adni boxot, azok írták már a topicban, hogy majd valamilyen ingyenes visszaküldési lehetőség lesz, mint más szolgáltatóknál is.

    Az A és B mux marad a régi rendszerben, szóval azokat a szabadon foghatókat a következő 12 évben is tudod a tévével nézni, ha most is működnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák