Új hozzászólás Aktív témák

  • SztiviVander

    őstag

    válasz Lasersailing #18803 üzenetére

    Ha marad a kártya akkor akarok :) Ha nem akkor viszlát. De ha marad a kártya akkor se fogom ezt a hulladékot használni. De fizetni se fogok 2-3e Ft-ot csomagfeladásra (mert egyelőre semmi info sehol arról hogy majd ezt is ingyen lehetne feladni mint a telekomnak vagy kinek a boxait), de még postára menni (a benzin+parkolás sincs ingyen) és félórákat sorbaállni este se vagyok hajlandó emiatt. Ha én rendelek valamit, nem tetszik és visszaküldöm 14 napos elállásban akkor igen, na de az egy nagyon más történet. Egyébként tudom hogy mim tudja és mim nem, pont ezért írtam az elején hogy én a "ha a tv-je tudja a dvb-t2 -t akkor nincs SEMMI teendője" részt jegyeztem meg az infocsatornás/webes tájékoztatókból és eszerint is jártam el. Egyébként amikor volt február elején az üzemszünet, még akkor se volt egy mukk sem info csatornán sem neten (olvastam mindkettőt a leállás miatt) arról hogy két hét múlva boxot fognak küldeni... Most persze nyomatják, amikor már kb mindenkinél ott van.

    @Doky ez igaz akkor ha ajándékba kapod az amúgy szükségtelen dolgot és nem úgy hogy ha nem tetszik akkor saját költségeden meg a szabadidődet erre pazarolva küldd vissza. Ha meg szükségem van valamire akkor bemegyek a voltba és megveszem vagy megrendelem online.
    Egyébként érdekes hogy amikor volt a digitális átállás akkor miért nem küldözgettek ilyen nagy elánnal ingyen boxot? Ha most azért kell, mert hogy biztosítani kell a szolgáltatáshoz az stb-t akkor annak idején ez miért nem volt szempont? Ja talán azért mert az ingyenes mindigtv-ből nincs bevétel és nem is lehet csinálni belőle (valószínűleg nem véletlen hogy az ingyenes marad is a régi dvb-t -n), de az amúgy is fizetős mindigtvextránál simán lehet majd kérni plusz pénzt azért hogy ez az ingyenbox is hajlandó a timeshift-re meg az időzített felvételre (amit amúgy a 8 éves tv-m meg a hasonló korú pár ezer ft-os legolcsóbb wayteq stb -m is alapból tud). Na szerintem ezért küldözgetik válogatás nélkül mindenkinek ilyen szorgosan ezt a két marék rizsbe kerülő ipari hulladékot.

Új hozzászólás Aktív témák