Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz Reggie0 #35111 üzenetére

    Minden csak hozzáállás kérdése.
    Volt olyan kollégám, aki szakmai végzettség nélkül tanulta meg az elektronikát és végezte azt a munkát, amit én is. Érdekelte és képes volt fejleszteni magát.
    Más meg diplomával nem volt képes leírni azt, amit mondok neki, így még azt is eltolta, amit nem kellett volna. A többiről nem is beszélve.
    3D tervezést sosem tanultam, mégis egy-két egyszerűbb dolgot meg tudok már tervezni néhány YT videónak és feltöltőjének hála.
    A nyomtatás meg mikor, hogy megy. Abban még tapasztalatot kell gyűjtenem, mert nincs rá konkrét recept. Sajnos. Ahogy filamentek terén sem. Ezért is vettem most néhány különböző tekercset, meg pár mintát a drágábbakból. De a letapadás még mindig gond. Ma feljött megint az anyag, pedig isopropanollal pucoltam és utána hajlakkal fújtam be a felületet. Eddig ez működött. Lehet, hogy elállítódott a szintezés mikor átkerült a nyomtató egyik asztalról a másikra és ez a gond. Ma már nem volt kedvem vele vacakolni.
    A gcode-dal is igyekszem ismerkedni, bár ehhez néha nem jönne rosszul egy kis segítség, csak nem tudom, hogy hol tegyem fel a kérdéseim. Meg, hogy tegyem fel, hogy választ is kapjak rá.

Új hozzászólás Aktív témák