Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz izisz #19166 üzenetére

    Huhh, hát én még nem tartok itt, hogy gcode-t irogassak :) Meg őszintén, nem is pont erre gondoltam. Most a gcodet futtatnom kell, erre meg lenne egy menüpont egy grafikus panelen. De lehet, hogy csak fantáziálok.
    Mert voltaképp részenként most is benne van, hogy pre-heat PLA teszem azt, és előre definiált értékekkel felfűt, de megint külön parancs kell neki, hogy hazajöjjön, ráadásul, ha előbb hozatom haza, akkor nem tudom elkezdeni a felfűtést, de ha előbb preheatolom, akkor utána tudom homeolni.
    Ezek mind mind pusztán praktikus dolgok, magát a nyomtatást nem befolyásolják. Gcode futtatásával ezeket megoldani, nem túl elegáns. De aláírom, hogy működik.
    Ami lapokat linkeltél, azok tetszenek, de őszinte leszek, kicsit szivenütött az ár. Most ennyivel drágább egy LAN-os lap egy szimpla silent boardnál? Mert ez utóbbi kb 30 font. Én azt gondoltam, ha 60 körül kidobok, akkor már jót veszek :) 120 + 60 display annyit most nem fogok költeni a nyomtatóra, mert nem sokkal többért vettem. :B
    Vagy jó, ha ez tényleg így működik, meg megéri, akkor dobok össze rá, és megveszem pár héten belül mondjuk, ha tényleg érdemes.
    Vagy az esetleg nem működik, hogy a NAS-t megkérni, hogy legyen nyomtatószerver is? USB vagy LAN kapcsolattal, 0-24 eléréssel? És akkor ezzel kikerülhetjük a drága boardokat, meg a Raspberryt, sima USB is jó lesz, vagy láttam silent boardot nyomtató USB-vel szerelve. USB-B asszem .... Negyed áron. (Gondolom ez inkább NAS-os kérdés, és kevésbé idevaló. Szét is nézek)

    szerk:
    Most olvasom a specs részt a Duet lapoknak. Nagyon komoly, 7 extrudert képesek vezérelni expansion board-dal. :) Szerintem ez nem az a grade, amit én keresek. Nekem valami olyasmi kellene, mint amilyen a 30 fontos silent board, csek legyen rajta LAN csatlakozó. Meg persze legyen picit drágább, csak ne kb 4x ár legyen. :R

    szerk:
    Mr.Csizmas
    Igen, valamerre el kell majd indulni, de egyelőre próbálok abból építkezni, ami van. Aztán ha nem megy, hát, lehet, hogy bepízem a nyomtatót, csak az árak kissé váratlanul értek. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák