Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
1050 Ti-ért mennyit érdemes kiadni max? félpasszívokat nézem, legolcsóbb gyártó ezek közül a giga, de ott is a legolcsóbb 57K, ennyiért meg még kicsit hozzárakok és rx 470 van...
-
Chereiose
addikt
válasz szimi57 #92024 üzenetére
Hát nem tudom, full hd-n játszanék, igaz nem olyan nagy textúrákkal és nem a legmodernebb játékokkal. (gta v, black ops 3,) Meg akkor már inkább az inno3d, arról van tapasztalat, 1-2 komment is, talán ennyit megér a +2K rá. Mondjuk az is igaz, hogy attól még, hogy félpasszív a gigabyte nem biztos ér +ezreket.
-
Chereiose
addikt
Ti melyiket vennétek?
-Gtx 1050 gigabyte windforce 2GB -->45K
-Gtx 1050 Ti Palit 4GB -->48KUgye a giga elég jó hűtésű,félpasszív megoldás, de csak 2GB Rammal. Palit pedig csak +3K-ért Ti-t ad, ettől az 1 kis ventis hűtéstől tartok, de azt írták kommentben nem is hallani, hiába nem félpasszív. Korábbi gtx 560-om is Palit volt, nem volt vele semmi gond 5 évig és hangos sem volt
-
Chereiose
addikt
válasz Pécsi gyerek #92059 üzenetére
Szerintem is jo az a palit.
Valakinek nincs tapasztalata vele? -
Chereiose
addikt
válasz fagy53 #92077 üzenetére
Én amúgy alapból feleslegesnek érzem a 2 ventit egy ilyen kicsi, kevés fogyasztású VGA-ra, talán nem lenne vészes a hangja sem, de tényleg nem láttam nagy panaszokat azoktól, akik eddig írtak róla. Én igényeimnek meg valóban elég lesz ez a kártya, de akkor már inkább 4 gigásat Én várok szerintem úgy 2 hetet kb, aztán megveszem, kivéve ha ennél a 48K-s árnál még drágább lesz, de azt csak nem.
-
Chereiose
addikt
Használtan van reális esély 55K körül egy RX 470 szerintetek? Vagy arra ne is várjak, mert pl 62K-ért van a giga gaming bontatlanul
-
Chereiose
addikt
Hát ezaz, alig drágább és sokkal jobb mint a 1050 Ti. Ráadásul ebből a Ti-ből jó ha a legszarabbak 50 ezrek, jelenleg a jók közelebb vannak a 60-hoz...Sok értelmét megint nem látom így annak a kártyának, ha már 1050 komolyan inkább a 2 gigás 40 körül, így legalább lenne egy 20K-s árdifi a 1050 és rx 470 között, de a ti meg 470 között van kb 5-8K árdifi
-
Chereiose
addikt
válasz johnywalker #92189 üzenetére
-
Chereiose
addikt
-
Chereiose
addikt
válasz fagy53 #92215 üzenetére
Rám meg ilyenkor jön megint a töprengés, gépen GTA V, black ops 3, talán BF1, régebbi játékok és F1 menne, hogy akkor ezekre van-e értelme az RX 470-nek. De ha meg azt nézem, hogy 50K-tól vannak a Ti 1050-ek és itt aprón 62-ért van giga g1 bontatlan az rx 470-ből, akkor már meg arra hajlok, hogy jobb lenne az RX.
-
Chereiose
addikt
válasz fagy53 #92225 üzenetére
Ha ugyanolyan árban vagy nagyon hasonlóban lennének akkor egyértelműen a 1060-at venném, de 62K árban (újonan) még a legócskább verziója sincs. Pl ha gigabyte árakat nézem. Csak az meg nem nagyon tetszik, hogy olyan címekben mint a GTA jóval kevesebb fps van, persze megfelelő beálításokkal gondolom simán tudja a 60 FPS-t.
Speed(R): Nálam most az ár/érték arány a legfontosabb szempont.
-
Chereiose
addikt
válasz Speed® #92228 üzenetére
Persze ezeket tudom, főleg a hangerő ami érdekel még, bár ami félpasszív az már eleve nem lehet olyan rossz szerintem. Időtállóság téma szerintem elég hülyeség, mire eljutunk odaáig szerintem az emberek nagyrésze úgyis cserélni fog, tehát ezt abszolút nem nézem, viszont jelenleg, főleg a DX11 címek alatt meg sokkal jobb a 1060. Az árat azért írtam mint főszempont, mert ha egy rendes 1060-at akarok akkor arra +10 ezret kellene ráköltenem
-
Chereiose
addikt
Egyébként az asus órajelét hogyan kell húzni? Érdemes egyáltalán?
-
Chereiose
addikt
Szerintetek egy Asus RX 470 4GB-ot érdemes lecserélni egy 1060 6GB-ra? Teljesítményben elég végül is a 470 is, de most jó áron el lehet adni és így nem sok ráfizetéssel kijönne (kb 10K) a 1060 6GB. Mekkora a teljesítménybeli előnye általában a 470-hez képest? Mennyire ajánlott típus a gigabyte belőle?
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz FehérHolló #96884 üzenetére
Nem a 1070-ről van szó. RX 470 4GB-om van, ezt tudnám lecserélni kevés ráfizetéssel 1060 6Gb-ra. Ezt nem tudom, hogy megérné-e. És hogy a gigabyte mennyire jó abból, az van jó áron.
-
Chereiose
addikt
válasz FehérHolló #96886 üzenetére
És ha nem gigabyte, akkor melyik a jó? Persze olyan, ami árban sem 10K felett drágábbak.
-
Chereiose
addikt
Szerintetek melyiket érdemesebb venni? 1060 6GB, vagy megvárni amíg lesz megint RX 580 8GB a boltokban? Áruk nagyjából ugyanaz. Viszont ahogy néztem az 580 az már néha erősebb, mint a 1060, és ugye időtállóbb is a 8GB rammal. 1060-ból az MSI vagy az Asus ajánlott jobban, melyik éri meg?
-
Chereiose
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest