Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz haypro #51452 üzenetére

    Nem szeretnék a hit vitába beszállni. :B Sajnos nekem mindig AMD jutott - vagy csak nagyon későn lett még anno intel pentium procim még a őskorban - és mindig mondták, hogy milyen fasza itt-meg ott, de végén valahogy sose hozta azt a szintet mint az intel. Valószínűleg a helyes döntés tényleg az lenne, hogyha szétszedném a mostani configot és eladnám aprón, ha még tudom (bár kétlem, hogy sokat érne). Aztán végre beruháznék egy intelre és le lenne tudva a gép 3-5 évig (úgyis tervben van a gyerek, amellett meg szép lassan vissza fog esni a játékra használható idő)

    Bár nem gépajánló topik, de ha már szóba került, valami ilyesmire gondoltam:

    INTEL Core i5-3470 3.20GHz 1155 BOX (ebből akár lehet kicsivel drágább i5-4590 (?))
    SAPPHIRE 11220-00-20G R9 270 2GB GDDR5 Boost OC PCIE (az előző 4 kártyám Vapor-X-es Sapphire volt, nem volt vele gondom)
    ASROCK H77 Pro4-M (ebből akár olcsóbb is jó lehet?)
    CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL10 (Ez csak tipp, melyik ér többet? A kisebb CL vagy a nagyobb Mhz?)

    Illetve remélem az Alpenföhn Brocken felmegy az intel procijaira is, mert attól nem szívesen válnék meg, szeretem azt a hűtőt.

    Mivel még az anyagi hátterét meg kell teremteni, így szerintem szeptember/október lehet a reális vásárlási időpont, így akár változhat is a hardver piac.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák