Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
''Lényegében tökmindegy, melyiket veszed, minőségben mind elég jó.''
Szint az összes ma kapható TV-tunernek azonos a vezérlőchipje, ami a dekódolásért felel. BT (Brooktree) 848/878 típusú. Különbséget csak a rászerelt TV tuner típusa, és a szoftver tudása tesz közöttük. Digitalizálásra mindegyik csak 352*288-ban alkalmas folyamatosan.
A képe szinte mindegyiknek jó, ha jó minőségű antenna-, vagy átlagos kábeles jelet kapnak. Ha rám hallgatsz, nem a legolcsóbbat veszed. Br. 15-17e-ért már kimondottan jó kártyát kapsz. Nekem a Stereo vétel a TV-nél nem szempont, de az Avermedi TVPhone98-am ezt is tudja. Két éve vettem 17e-ért (akciósan). Az árszint ma is itt tart.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Ez a nyelvtudás fitogtatás pont olyan érzéseket csal elő belőlem, mint amikor a VV1-ben a köcsög Ronáldó, meg Nagymellűszégyellős Ágicica angolul beszéltek, hogy ne értse a sok paraszt őket, de legalább tudják, hogy ők még ilyet is tudnak. Bocs, nem személyeskedni akarok, de ez kivagyiság. Jópáran vagyunk akik bírnak fejenként pár nyelvet, de pl. én nem szeretem ha bárki ilyesmivel villog.
A válasz: www.aver.com Nekik van ilyen kártyájuk, ezután csak a m.o-i forgalmazót kell megtalálnod. Javaslom a honlapon a support mailcím fekeresését.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Bővebben: link
Amúgy meg USB 2.0-s külső tunert javasolnék. Ár szempontjából sokkal jobb, a 2.0-sokkal már digizni is lehet, ráadásul külső tunernél az interferencia sem vészes.
De az ász az Avermedia. Bővebben: link
[Szerkesztve]I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Egyébként eladó tunerkártya Lifeview Flyvideo 3000
Tud mindent, amit kell: TV+rádió+távirányító+digizés. Hibátlan kártya kompletten.
Ár: 10e Ft. Mailban jelentkezzetek. Ja, Debrecenben megtekinthető.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
DrDivX - lámáknak a legjobb.
Itt van választék is: Bővebben: linkI don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
válasz INNUENDO #438 üzenetére
Csak arra tudok tippelni, hogy egyidejűleg 5 sort vesz figyelembe a filter, gondolom zajcsökkentési céllal. Ha nem, akkor nem. Rejtély. Én kicsit félek ezektől az ''industry leading'' technológiáktól. Általában jobban hangzanak, mint amennyi értelmük van.
I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest