Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Farming Simulator 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szabi777 #7459 üzenetére
Akciós Samsung UE60JU6240.
Móncsa és szabi777 Nektek is ugyanezt mondanám.
-
törölt tag
válasz szabi777 #7531 üzenetére
Ez érdekes, és mióta szabad elhinni, amit egy eladó mond? Eladó--> tehát eladni akar, és minél drágábbat, mert abból van a jutalék, vagy a fizu. Lehet, hogy 2 hete osztja ott a tanácsait pl. de teljesen mindegy, ezeket annyiból meg tudod venni, ha a 60" körüli 4k érdekel, vagy veszel sokkal drágábban hasonló tudással más típusból, nekem8. FHD-ben lenne normálisabb árban pl. a 60J6240A.
Project: A Már nem tudom, több hónapja néztem, de a gazdája panaszkodott rá nemrég, meg mindig ha beszélünk.
Ajánlotta már ezt a típust valaki neked, mondjuk a Samsung topikban?
Én azt mondom, hogy annál jobbat vegyél mindenképp, (esetleg nagyobbat is), és még máshol is szoktak hitel akciók lenni, pl. még a teszkóban, auchanban, stb. Meg pár hét, és itt lesz a Black Friday is. Vagy van ott a telekomnál is biztos normálisabb FHD tévé is, és később még jön biztos több megfelelő típus is a kínálatba, ha sokallod egy másik típus árát. A 32J5100-as már jó lett volna, mert most a K5500 Smart tv tényleg drága náluk. -
törölt tag
válasz szabi777 #7555 üzenetére
Szerinted egy középkategóriás nagyobb, és jóval olcsóbb tévét érdemes venni, vagy 2" kisebb, alacsonyabb kategóriás UHD-t jóval drágábban?
RoSSo3 Én nem javasolnám azt, mint ahogy a J4000, J5000, és J5200-as típusokat sem, de azt csinálsz, amit akarsz. Minél nagyobb tv, annál jobb minőséget érdemes keresni, és nem fordítva, mert a zavaró képhibák még jobban kiütköznek.
-
Osynho
addikt
válasz szabi777 #7557 üzenetére
Az általános képminőség sokkal jobb egy középkategóriás tv-nél. Mozgásmegjelenítés, jobb panel, normálisabb háttérvilágítás, jobb hardver, stb stb.
Olyan messziről a fullHD-nek sincs sok értelme ekkora képátlónál, bőven projektor kategória, szóval én a helyedben lemondanék az UHD-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- További aktív témák...