Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
válasz #94529552 #2088 üzenetére
Halkan, csak összeesküvés szintjén. Szerintetek elképzelhető, hogy a középkategóriás tv-k direkt nincsenek jól beállítva az eladótérben? Nem tudom, hogy a 150-200ezres kategóriába tartozó tv-k csak azért adnak "rossz élményt", mert egy uhd 250+ os tv mellett vannak ( és egyébként észre sem venném a gyengébb minőséget) vagy mert tényleg csak ennyit tudnak? A régi, 10 éves 720p-s tv-mnek folyamatosabb a képe, mint a kinézett készülékeknek. ( vagy csak beképzelem, mert tudom, hogy nem valós a képfrissítési értékük )
-
sirszevenap
addikt
válasz #94529552 #2088 üzenetére
No, sikerult beszereznem egy LG 43LF510V-t helyben, két év garival egy 100-asért! Mit gondolsz? 108 cm ( bar valahol azt irjak 109 de ez mar lenyegtelen)
Eddig nekem nagyon tetszik. Nagyon szep mind kulsoleg mind kepminoseg szempontjabol. A furcsa az, hogy errol a tipusrol nem nagyon talaltam velemenyeket. Ennyire uj , vagy valamiert nem jo? Ennyi penzert "ajandek" szerintem. Igaz egy db usb van rajta es egy hdmi, de nem is ertem miert tobb. Legalabbis nekem nem kell.
Bankkártyával? Hát persze!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs