Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EA Sports WRC '23
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
viperabácsi
addikt
válasz Graphics #73118 üzenetére
Sajna most nincs az általad ajánlott egyike sem 500gb-s ben aprón. Nekem most egy 250 gb-s HP EX900 ssd-n van a rendszer , érdemes lenne azt cserélni esetleg ( ahogy írod rendszer alá nem ajánlanád ?
Mondjuk a 250 -es itt vissza olvasva választottam sokan vették , azt nem most vettem.[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Minibocs75
csendes tag
válasz Graphics #73129 üzenetére
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá? kb.:
30 eFT
2. Mekkora SSD-re van szükség?
250GB
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Laptop M-2 cstl.
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
HP Probook 450 G6 - i5-8265U, , 1000 GB HDD, 8GB RAM, Geforce MX130 2GB
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
min.: 3 év
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
átlagos
7. Csak új vagy használt is szóba jöhet?
újSamsung 970 EVO plus-t néztem ki. Ez elég vagy inkább 980 pro kellene bele. esetleg más ötlet?
-
-
kunberci
senior tag
válasz Graphics #73139 üzenetére
Meg NAS-ba is inkább SATA SSD-t lehet tenni (tárolásra). A legtöbb NAS-nak meg úgy is gigabites portja van, tehát NVMe SSD-t ki sem lehetne használni (mármint ha tárolásra szeretnénk használni), meg ha jól tudom NVMe SSD-t csak gyorsításra lehetne használni, ha van az alaplapon ilyen foglalat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Graphics #73162 üzenetére
Köszi, Én tényleg nem hallottam még sűrűn felőlük. Azt látom, hogy mindegyik SSD TLC, még az árban fentebb lévők is, legalábbis az ÁK termékinformáció TLC-ket mutat.
Akkor nem veszem.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
válasz Graphics #73180 üzenetére
Ja a gond csak az, hogy 12 hónapot ír rá, nekem rengeteg minden van eMAG-ról, így pl tudom, hogy lehet garanciaidő hosszabbítást vásárolni, de akkor meg ott vagyok vele, mint a a többi boltnál, ahol alapból 60 hónapot vállalnak. SAMSUNG-nak gondoltam írok, de mire válaszolnak, vége a BF-nek, vagy elfogy a készlet, szóval ez most kimarad. Van helyette két 500 GB-os Samsung 850-es és 860-as EVO-m
2017-es a 850-es, a másik az hiszem 2018-as. Amint látható, alig volt rajtuk írás. Játékoknak adnak helyt A 980-asra azért gondoltam, mert így USB-n keresztül a HDS látja őket de a Magician nem. A laptopba PCIe 3.0 van, szóval ez a 980-as lesz majd valószínűleg. Ezért is nem kell a PRO, mert egyfelől a TLC-vel is nagyon szépen elvagyok, nincs rajta sok írás, másfelől azt a PCIe 4.0-t nem is tudnám kihasználni
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
PROTRON
addikt
válasz Graphics #73252 üzenetére
Az ugye megvan hogy minden számtech boltnál algoritmussal mennek ezek a dolgok.
Valaki Black friday után szombat reggel 8-kor elcs.i a nagykernél a hetente 1x árfrissítést, akkor az kimegy a kiskereskhez, ahol az algoritmus automatikusan rápakolja az áfá-t és a kisker hasznát.
Majd egyből üzen is a számviteli osztályra hogy változott az adott termék esetén a nagyker irányába megfizetett összeg miatti áfa után visszaigényelhető összeg, hogy a végfelhasználó által megfizetett áfa fixen a saját nyereségük legyen, mivel a vevők 2xesen történő adoztatása nagyon menő profit maximalizálás.Ugy hogy x napig, vagy 1 hétig, vagy amíg valaki észrenem veszi a nagykernél a 10,000 termék között a hibás árat addig ez az összeg lesz...hiába írsz akár kiskernek, akár nagykernek, akár a gyártónak hogy héló megszivatjátok magatokat, senkit sem érdekel, mert hátha sikerül találni pár palimadarat.
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD többféle, sata 2,5"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest