Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz debcamp #8483 üzenetére
"gyári szabvány"az 1,5V de módosult
igazán minél kevesebbet kap a DDR3 min feszültséget annál kímélőbb hosszabb távon
ha jól tudom egyedül a Corsair fehér tokozású LOW változatban hivatalosan is hirdeti az 1,35V üzemeltetést.
Régen a korábbi rendszereknél voltak az 1,65V működés -
jeni
félisten
válasz debcamp #8491 üzenetére
a kék rész az a hűtése a ramoknak vagyis passzív
XMP az a memóriáknak a belső utasítás része,a BIOS vagyis az alaplap felé.
Extreme memory profile. Gyakorlatilag annyi haszna van, hogy nem kézzel állítod be a memó paramétereit a BIOS-ban, hanem betölti az értékeket egy profil alapján.
CA bordák megléte eltérő
a Kingstonok közt belsőleg is lehet eltérés alkatrészek terén a HyperX emiatt is drágább valószínű.
elvileg a Corsairnál a magasított bordázata miatt elvileg jobban húzható,a szellőzés és a jobb hőleadás miatt van így kialakítva na meg a dizánj is beleszól a dologba
a másik dolog,hogy a magasított bordás ramoknak az a hátránya,hogy egy komolyabb CPU hűtő ventilátora alá nem nagyon férnek benálam a Corsairokkal sosem volt gondom. a gyerek gépében is az van. egyébként ezeket is kihagytad.
érdemes azt is megnézni amit linkeltem neked. NAGYON FAJA memóriák.
Kingstonra , Corsairokra meg több bolt akár 10 év garit adés ha nem 2x2GB keresel hanem 2x4GB ramot? jó sokáig ezzel inkább el lennél mint a 2x2 GB KIT-el. Hiszen a bővítéssel nem kell bíbelődnöd,igaz 3-4000 Ft-al drágább lenne de szerintem hosszabb távra tervezve bevállalható.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz debcamp #8499 üzenetére
gyanítom,hogy nem fér el mellette,mert a Mugen 2-nél sem fért el nekem,csak akkor ha a ventit a VGA felőli oldalára rakod.
emiatt is adtam ela Corsair Vengeance 1866MHz 2vx4GB KIT ramomat amit még 34000 Ft-ba került,most lapos LOW változat van ami alatta kényelmesen elférnek.a Kingston Limited változat az gondolom gondosan párba van válogatva és tutira letesztelt példányok dual módban.
a CPU HŰTŐ ventinek van gyártói oldala ahol meg van adva mennyi a távolsága,vagyis mennyire nyúlik be a memória slotok fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs