Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Munkahelyemen hozzám vágták a kérdést, hogy ha vennénk egy új projektort, akkor mit ajánlanék. 250-350e a keret, ami sajnos fix, mert pályázati forrásból lenne és ilyen kategóriára ennyi járna/jutna. Ez persze nem a nemrég említett mozitermünkbe kellene, ott már van régóta kicsit komolyabb :)

    Hanem egy másik, ~200 fős terembe, ahol még nincs semmi. 100%-ra sötétíthető (nincs ablaka, világítás nélkül vaksötétség van, leszámítva a mindig világító menekülési útvonalakat jelző lámpákat, de ez elhanyagolható).

    Képméret viszonylag nagy lenne vetítve, úgy 3-4 méter széles, de ha a proji és a hely/vászon engedi, akkor nagyobb is. A projektort bárhol el tudnánk helyezni, messze is a vászontól.

    A vetítendő anyag változó lenne, konferenciák alkalmával prezentációk is, de filmvetítés is lenne sokszor.

    Van ebben az árkategóriában olyan vetítő, meg megfelelhet? Ami fontos lenne nyilván, a relatív nagy fényerő a nagy képméret miatt (bár nem tudom, nagynak számít e a 3-4 méter széles kép).

    Az otthonra szánt projikat úgy-ahogy ismerem, meg persze a sajátomat, ami van otthon, meg amik itt szóba kerülnek népszerű márkák és típusok ebben az árkategóriában, de arról nincs tapasztalatom, hogy ugyanezek a projektorok nagy térben, 2 méternél nagyobb vetített képnél milyenek lennének?!

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák