Új hozzászólás Aktív témák

  • csiga8

    senior tag

    válasz zsoika #86103 üzenetére

    Paxker315 fórumtárs korrektül leírta.

    A tuning elég lutri az AMD-nél, viszont 6 mag +6 szálon futtat, ami időtállóbb szerintem.

    A tuning ( vagy inkább optimalizálás?) egy kicsit más, és - szerintem - az AMD azt "kéri" is.

    Részemről ( előszőr csak) olvasgattam a fórumát, pár dolgot, amit fontosabbnak ítéltem, elmentettem, és amikor megvettem a konfigot, kézségesen segítettek a fórumon. Jó arcok vannak arrafelé. Egyetemi végzettség nem kell hozzá, de kicsit más. Összerakás után elcsodálkoztam, ( nagylánynak kellett az a gép) hogy van élet az Intel után is, akkor vettem magamnak is AMD konfigot, majd még egyet össze kellett dobni. Csalódni egyikben sem csalódtam, csalódtak.

    Szerszámgépeknél, gépeknél, haditechnikában használatos a hülyeálló kifejezés. Nem negatív értelmű a szó, tévedés ne essék. Az Intel - egyenlőre - szerintem hülyeállóbb, kiforrottabb, támogatottabb. ( memória, szoftver, játék)

    Ha inkább Intel felé húz a szíved, én nem beszélnélek le róla. Az AMD egy jó alternatíva Intel HELYETT, sokszor olcsóbban úgy, hogy később fejleszthető. Csodák nincsenek, az AMD se tud csodát.

    A B450 kategóriában kifejezetten az MSI lapokat ajánlották az alaplapos fórumon, ott néztem ki én is ( ajánlották) , azt vettem, tényleg jó, ezért mertem én is ajánlani. Szerintem ez ez a Giga lap nem az igazi, de az alaplaposba Milka segít.

    CPU hűtőnél akár Intel, akár AMD, én mindig jó nagyot és halkat veszek rá. Évekig azt (nem ) hallgatom, hallgatják.
    Amit az AMD-hez adnak, hát... Részemről mindegyik a dobozában van, én nem erőltetném.

    Bármelyik CPU-t választod, összességében nem fogsz csalódni. Az AMD konfighoz a topikjában segítenek, ha arra adod a fejed. Intel részről meg gondolom az Inteles topikban segítenek, én már az elején kizártam azt a vonalat, ( fejleszthetőség és az akkori árszabás miatt) ezért azt nem ismerem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák