Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz Forestgreen #32749 üzenetére
Az azért attól is függ, milyen memóriával rendelkezik az ember, magas, bordázott memóriákkal szokott leginkább gond lenni.
-
Zin
őstag
2012-re egy i5 2500K hany evig huznam ki vele?Elsodleges celom a jatekok.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Hunork
veterán
Jó ideig, ha megfelelő elemek párosulnak hozzá: VGA, Memória. (én i3-al sem izgulok nagyon...)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Alister71
nagyúr
válasz Forestgreen #32746 üzenetére
A 3.2 és 3.8 között a minimum fps-ekben elég sok különbség van.
Alister from Hell
-
yohnsee
tag
válasz tjokai #32757 üzenetére
Örülök, ha segíthettem. Plusz, ha ügyes vagy, akkor a hűtő súlyától tehermentesíteni tudod az alaplapot, én személy szerint nem szeretem, ha egy közel 1 kilós réztömb hajlítja formára az alaplapomat. A Hyper 212 plus-omat is kihuzattam a lamelláinál fogva a ház teteje fele.
Majd ha tényleg megcsinálod, képeket remélem bedobsz ide a kész munkáról!AVR
-
-
bijesz
aktív tag
Nekem Scythe ninja3 van, hűt és csendes, igaz nem kicsi és nem is olcsó, de ajánlom.
-
DIESELPOWER
aktív tag
sziasztok! processzorvásárlás elött állok és nem tudok dönteni, hogy AMD FX-4100 -at vegyek 30k -ért 3 év garival, vagy oem i5-750 -et 30k-ért gari nélkül ? köszi
-
Storms
őstag
üdv
Most ez van:
870 Extreme 3
Phenom II X4 955 Black EditionErre érdemes cserélnem?
intel core i3 2100 3év garis
asrock h61m hvs
Ez az alaplap elég szegényesnek tűnik nem?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Jim-Y
veterán
válasz Alister71 #32769 üzenetére
Én megtettem és nem bántam meg, sőt...
mod: olyan 1.5 hónapja cseréltem a 955BE-t i3-2100 -ra és semmilyen gynegülést nem tapasztaltam, ellenben mivel elromlott a VGA-m nagyon jól jött az IGP, csökkent a fogyasztás, és ezen halk a gyári hűtő, most is az van rajta A 955BE-n sajnos cserélnem kellett mert még leszabályozva is hangos maradt:S
[ Szerkesztve ]
-
-
Ace Ventura
addikt
válasz Alister71 #32771 üzenetére
Én a 955BE-t nem is I3 2100-ra hanem I3 540-re cseréltem le, és azzal is jobban meg vagyok elégedve, mint a BE -vel.Picivel gyengébb, de a fogyasztás és a csend engem is jobban érdekel, mint a pár %-al nagyobb teljesítmény.
I3 2100-ra szempillantás alatt lecserélném, persze nem mindegy mennyit kell rááldozni plusszban.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Alister71
nagyúr
válasz Ace Ventura #32773 üzenetére
Mondjuk egy olyan C2-es 955BE, ami 1.45 volton megy csak 3.6-on, engem is hidegen hagyna. De az enyém 1.264 volton megy 3.6-on, ahol csendes is, nem is eszik többet mint egy Intel, és a teljesítménye is jó. 0.89 voltot kap idle, 32 fokos, hol az a nagy fogyasztás?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Jim-Y
veterán
válasz Ace Ventura #32773 üzenetére
Én + -ban jöttem ki a csere után..
-
Ace Ventura
addikt
válasz Alister71 #32774 üzenetére
Nekem akkor végleg I3 2100, mert én nem tuningolok
Azzal még a kísértés sem kerülgetJim-Y
Te jó üzletember vagy, van hozzá érzéked, én már csak tudomÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Alister71
nagyúr
válasz Ace Ventura #32776 üzenetére
Én is gondolkodtam 1x - 2x a 2100-en, de én koca tuning nélkül tuti, hogy nem bírnám ki. 2 hétig kibírnám, aztán megütne a guta. A P35 + E6600 párost is csak azért nem cseréltem még le H61 + G530-ra, mert azt se lehet piszkálni.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz apucii73 #32778 üzenetére
Szia, ez az alaplap i845-ös chipsettel rendelkezik, és 400MHz-es FSB-t támogat. Ez a proci pl. tökéletesen passzol bele: P4, 2.4GHz Arra figyelj, hogy az 533-asok már nem mennek benne.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
Alister71
nagyúr
válasz apucii73 #32782 üzenetére
Telepíteni nem kell semmit. Pasztát vegyél előre, hogyha megvan a proci kéznél legyen. Berakod a procit, bekapcsolod, belépsz a biosba és nyomsz egy default beállítás. Majd beállítod a boot sorrendet, F10-el mented. A windows felismeri, megbarátkozik vele, majd kér egy restartot. Ezután örülsz a 2.4-es procinak.
Alister from Hell
-
laca5555
csendes tag
Sziasztok...
50ezer körül szánnék lap+proci+ram trióra , segítsetek dönteni.....most intelék fele hajlok , de amd platform sem kizárt..
Fő felhasználás , net ,film...játék most nem ,de szeretném a lehetőségét nyitva tartani..
Használt cuccok most nem villanyoznak fel ....esetleg a procinál lennék kompromisszumképes ebben a tekintetben..
Előre is kösz.....ciao -
TŁ
tag
BUÉK!
Új év, új gép
Kezd összeállni a fejemben a kép az új gépemmel kapcsolatban. Processzor fronton dilemmázok.
Eddig egy AMD FX-6100 3.30GHz est akartam beleszuszakolni, most egy INTEL Core i5-2500 3.30GHz -el szemezgetek.Kettő közt, van 15.000Ft különbség és akkor hozzá jón még a deszka is ahol + 10.000 Ft (30.000Ft+) egy normálisabb felszereltségű.
Szerintetek? megéri azt a "30.000 Ft" pluszt. Van ekkora különbség a kettő közt?
(fogyasztás, alapteljesítmény, technológiailag, tuningpotenciál)Legfőképpen ha gép elé kerülök játszom rajta, de nem szoktam elzárkózni a grafikus-, videoszerkeztő- és konvertáló programoktól sem.
Talán ez az utolsó gép életem folyamán amire beruházok ennyit most és a kövi 3-5 évet kiszeretném húzni vele. Most kiadnék érte ennyit de később nem lesz rá lehetőségem, hogy cseréljem az FX-et.
Köszi előre is.Esküszöm hogy tudom mit csinálok.....
-
OddMan
őstag
Tudtok olyan tesztet, amibe az alábbi két proci szerepel?
A G460 csak 1 magos viszont van HT és Clear Video HD támogatás.
A G530T 2 magos, de sajnos nincs Clear Video HD támogatás. Ha jól tudom ez azt jelenti, hogy nincs DXVA. Lehet néha jól jönne a DXVA, bár nem biztos, hogy ezért érdemes beáldozni 1 magot.- Intel Celeron G460
- Intel Celeron G530T''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz laca5555 #32785 üzenetére
i3-2120 + Asrock H61M-U3S3 + 2x2 GB bármilyen olcsó 1333MHz-es memóriakit. (Kingston vagy Kingmax). Kb. bele is fér ennyibe. (53-55k).
Ennyi pénzért jelenleg jobbat nem fogsz tudni találni újonnan.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
DIESELPOWER
aktív tag
amd fx-4100 vs i5-750 szerintetek melyik a jobb játékra ?
-
Ace Ventura
addikt
válasz DIESELPOWER #32791 üzenetére
Milyen videókari alá menne?A későbbiekre gondolva én lehet az FX-et választanám....., bár a 750 erősebb cpu
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz Ace Ventura #32792 üzenetére
HD5830
-
Ace Ventura
addikt
válasz DIESELPOWER #32793 üzenetére
Annak mindegy. FX, majd később új steppinges AMD, vagy válts SB-re.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz Ace Ventura #32794 üzenetére
SB-t akartam de valahogy nem jött össze. Tegnap már vettem egy i5-750 -et, csak nem vagyok benne biztos, hogy jó választás volt (oem 28k) mert 30k-ért vehettem volna 3 év garival új amd fx-4100 -at.
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz DIESELPOWER #32795 üzenetére
Az adatlapod nincs kitöltve, ezért nem tudtam, hogy kompletten vennél új rendszert, vagy a lapod már megvan, és abba kell.
28K-ért jó vétel volt.Mit cseréltél le?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz Ace Ventura #32796 üzenetére
Q6600 -at p5e64 ws pro lappal, a procit 25, a lapot 23k-ért sikerült tovább adni, most az i5-750 -hez gondoltam egy P7H55-M alaplapot veszek. (adatlapot pótolom)
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz DIESELPOWER #32797 üzenetére
Jaaaaa, Te írtál privit is
Lassan összeáll a kép!
Jó boltot csináltál.Ahogy számolom, még pénzed is maradtÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz Ace Ventura #32798 üzenetére
köszönöm. úgyhogy most van 4gb ddr3 1600 ramom, az i5-750 meg az 5830 és ehhez szeretnék venni egy alaplapot és egy chieftec 500w tápot, meg egy kis házikót majd
[ Szerkesztve ]
-
DIESELPOWER
aktív tag
i5-2500 40k-ért jó vétel lenne? szerintem oem gari nélkül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Videoteszt Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Eladó Intel Xeon E3-1265L v2
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest