Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    Hello! Ugyan nem pendrive, hanem microSD kartya vetelen gondolkozom, de annak nincs kulon topicja, igy szerintem ide is elfer a kerdesem.
    Asus Memo Pad FHD10 Android rendszeru tabletbe akarok 32 GB-os kartyat venni, hogy fullhd es/vagy hd filmeket taroljak rajta.

    Kingston Mobility Kit G2 (MBLY10G2/32GB)
    7800 Ft-ert Class 10-es, adapterrel es olvasoval van. Az olvaso ahogy latom USB-s, igy egy kis sebessegu pendrivenak is megfelelhet nem? Tehat barmilyen gepre radugva plug and play modra fogom tudni kezelni a kartyat?
    Hatrany hogy androidra altalaban class 6ost szoktak ajanlani, mert class 10esnel allitolag az android kis fajlokkal valo muveletei miatt nagy lassulas lephet fel, bar ezt egy forumozo sem tudta megerositeni. Inkabb azt tudtak megerositeni, hogy class 10-est hasznalnak es semmifele lassulast nem tapasztaltak.

    Samsung MB-MSBGBA/EU
    8500 Ft-ert Class 6-os, adapterrel, class 10esnel nyilvan lassabb, de androidra ezt aranykozeputnak is irtak, mivel megis gyorsabb, mint egy class 4es.

    A-Data Premier UHS-I (AUSDH32GUICL10-R)
    8900 Ft-ert Class 10 es (?) UHS-I is, adapter nelkul (annyira nem is fontos). Ezen azert gondolkozom, mert ugy tekintek ra mintha usb2es pendrive helyett usb3asat vennek, legalabbis igy ertelmezem az UHS-I-et. Elviekben ugye ez se ajanlott androidra, de irtak mar uhs1est hasznalok is, hogy semmi gond nincs vele.

    Tehat ezeken gondolkozom, es egyszeruen nem tudok donteni. Ezert is irtam, hogy valaki irhatna, hogy o mit valasztana es miert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák