Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyacinto

    tag

    válasz PociAti #16210 üzenetére

    Megnéztem, azért is írtam, hogy a tinta költség szerintem magas a lézerhez képest, az értékesítő szerint meg nem :).

    A 10k-s gyári fekete enyhe felkerekítéssel 50.000 forint, az 5k-s gyári színes pedig enyhe lefelékerekítéssel 3*28640. Tehát akkor legyen minden 5k, így akkor 25000 + 85920, vagyis egy oldal (kaposzkodj meg) 22,184 forint :D. A papírt még bele sem számoltam, meg az áramot, meg a munkámat, meg a...

    Illetve sem én sem a vevőim, nem biztos, hogy megvárják, hogy kifollyon a festék a tubusból/tégelyből/tartályból bele a tankba egy cserénél, bár hozzáteszem nem tiszta ez a feltöltés nekem. A lézeres üres toner ki, teli be és nyomtatok tovább, nekem jobban bejön.

    A tintasugaras nyomtatás kiváló minőségéről továbbra sem vagyok meggyőzve ebben az esetben. :).

    Több sebből is vérzik nekem ez a story, pláne azok után amiket írtál.

    Egy mono lézert már vettünk, ha nem fénymásolni kell akkor azzal nyomtatjuk a hozott/küldött anyagokat mert gyorsabb és olcsóbb. De a színesre is kéne valami megoldás, mert a mosta bérelt nyomtatónk úriemberek közötti egyesség alapján, illetve ugye TÜSZ keretében van nálunk. Egy öreg, néha már makroncoskodó Konika Minolta Bizhub c203-ról van szó. Megette már a kenyere javát, ez-az-amaz le is van már törve róla, a szervíz már szinte két-három havonta vendég nálunk :). Nagyon szívesen vissza adnám már a gazdájának, akkor is ha megsértődik, és egy normális géppel dolgoznék.

    Ha van konkrét lézeres max. A3-as színes gépre és bérbeadó cégre javaslatod/ötleted/tipped, vágj hozzám egy privátot kérlek. Vagy ha csak gépre akkor az persze jöhet ide is.

    Harmadszor is köszönöm! ;) :R :R :R

    Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)

Új hozzászólás Aktív témák