Új hozzászólás Aktív témák

  • PandaMonium

    őstag

    Múltkor már volt itt arról szó, hogy az Edge-kre is Smart gari van nem pedig TMX-es. Abban valaki fel tud világosítani, hogy ha esetleg a gépben történt kijelző csere másfajta panelre akkor is elfogadják-e garanciáztatásnál a gépet? Vagy muszáj meglennie a régi panelnak? Csak azért kérdezem mert most vennék egy E440-et HardverApró-ról amibe egy Dell E7440 FullHD IPS paneljét műtötték bele és még év végéig elméletben garanciás, de ha így nem fogadják el a szervizben akkor a hajamra kenhetem a gariját.

    Az E440-ről pedig: Tudom, hogy nem igazán mondható üzletinek az összeszerelése miatt (mondjuk azért a consumertől is egy picit feljebb van, valahol a kettő között teng-leng :D ) de úgy alakult, hogy szükségem lesz egy jó GPU-ra és hozzá egy relatíve jó CPU-ra is ebben pedig a GT740 és az i5 4200M pont jó volna. Eredetileg többet akartam rászánni a vásárlásra, de tudni kell meddig ér a takaró, és egyébként is úgy érzem, hogy nekem pont jó átmenet a teljesítmény és a minőség között, főleg ha sikerül úgy megvennem ahogy tervezem. :)

    (#82628) bega82: Az SSD pont olyan mint a winchester attól eltekintve, hogy ez nem mechanikus módon működik (értsd, nincsenek benne tányérok, olvasófej, stb.) hanem flash alapú mint pl. a RAM ami a gépedben van vagy mint a beépített tárhely a telefonodban. Ebből kifolyólag sokkal gyorsabb mint egy HDD, kevesebb áramot fogyaszt és teljesen hangtalan. Cserébe többe kerül gyártani így sokkal drágábbra jön ki Ft/GB arányban mint a sima HDD. Ezért van, hogy amíg egy 1TB -os HDDt már 13.000Ft körül kapsz addig egy 128GB-os SSD olyan 17.000Ft körül kezdődik. :)

    [ Szerkesztve ]

    What I cannot create, I do not understand

Új hozzászólás Aktív témák