Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz pitzburg #4887 üzenetére

    Notebook GPU-t nem nagyon fogsz cserélni, kizárólag az MXM foglalatos GPU-kat lehet cserélni, szintén MXM foglalatosra.
    Amit ennyiért kapsz GPU, az alaplapra lesz BGA forrasztva, hiba esetén is macerás javítani, nem hogy egy teljesen más GPU-t forrassz a lapra, amit a BIOS lehet, hogy nem is fog kezelni.

    (#4890) Felcser: az IB i3 csak nemrég jelent meg... ahhoz kell idő, hogy itthon is megjelenjenek, németeknél már sok gépnek lehet kapni az új szériás, IB-s változatát, szerintem hetek kérdése, és szép lassan itthon is megjelennek.

    Őszintén szólva nem tudom, hogy mi kell a virtuális gépek futtatásához, csak az SSD-ben és a sok memóriában vagyok teljesen biztos.
    Viszont. Ha most futtatsz virtuális gépeket, milyen a processzorod kihasználtsága? Mert ha csak üresjáraton áll a gép, akkor nem lesz nagy processzorigénye, illetve nagy processzorigényű dolgokat csak nem akarsz egyszerre több virtuális gépen is futtatni, nem? Ezek pusztán elméleti kérdések, nyilván Te tudod, hogy mi kell hozzájuk, de nemrég egy kolléga azt mondta, hogy neki az i5 is bőven elég 3-4 virtuális géphez.

    A 4 magos AMD-knél speciel lazán erősebb egy i5... kivétel, ha valóban jól párhuzamosítható alkalmazást futtatsz, ami jól ki tudja használni a 4 fizikai magot, ott utoléri az i5-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák