Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    válasz btudos #33803 üzenetére

    Borote - Nem, még sosem futtattam benchmarkot, csak játékon belül párszor. De az az egyetlen szoftver, amivel össze lehet hasonlítani. Azt nem mondhatom, hogy de nem sokkal jobb, mert nekem majdnem olyan simán futott a World of Tanks, és én úgy láttam..
    Lehet ezt-azt mondani, a 645M-nél biztos épp töredezettségmentesített, meg pont akkor futott a vírusírtó, de felesleges. Ezek a srácok gondolom tudják hogy mit kell tenni, hogy közel azonos körülményeket biztosítsanak a kártyáknak, tehát ott nem hülyék tesztelnek.

    Igen megértem, hogy van benne tartalék, és erősebb. De nem jóval, ahogy látom. És gondolom a 635M-et is meg lehet pörgetni, mert bármit lehet tuningolni, tehát most az alapjáratról beszéltünk, nem arról hogy otthon ki mit művel, és hogy hajtja túl. Végeláthatatlan vita lenne, ha belevennénk a tuningot is.

    Továbbá nem értem, ha átnevezett 630M, akkor hogy kap több pontot mindenben, és hogy van jóval előrébb? A kártya látta, hogy át van nevezve, tudta hogy többet kell nyújtania, és ezért megerőltette magát?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák