Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz vasii #17801 üzenetére

    Törvényes eszköz? Kérdezd meg az MSI tulajokat akik gépeket adtak le szervizbe, a maffiától megkezdve már mindent bevetettek, a törvény le fogja szarni magasról, nyugi.

    Vigyázol rá? Nem tudsz. Táskában van, ha valaki odab@sz a buszon egy akármivel, azt te nem fogod a pók-ösztönöd segítségével kivédeni, hanem mikor már megtörtént, akkor nézed, hogy mivan.

    A nem leöntést, meg nem te döntöd el. Egyik srác a W500-át családtagjaként kezelte, épp azon vicceltünk, hogy ki-mit öntött eddig x200-ba és élte túl. Na rá 2 napra beleömlött a kakaó. Én sem terveztem egyik laptopomnál sem, hogy leöntöm-leejtem-más önti le-más üti meg-más ejt rá valamit. Ez megtörténik. És ha igen, akkor az unibody kasztni bead majd egy 80k-s tételt, az pedig sok.

    Akksi csere dettó szopóág, amihez számold hozzá azt, hogy egy ultrabook meleg. Tök mindegy mit olvasol róla, ez melegszik. Csoda nincs, ha van benne egy dedikált kari meg egy nagyobb proci, akkor az fűteni fog. És az megöli az akksit, azt meg micsoda öröm cserélni.

    Hidd el, nem 5-10 gépünk volt már, van alapunk összehasonlításra, nekem a családi flotta kitesz 5 notit. Sztorikat tudnék mesélni bőven.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák