Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
tag
Szervusztok Kedves Notebookosok!
Már túl vagyok a nehezén, igazából a hozzáértők véleménye érdekelne, ugyanis előzetes utánanézés nélkül ugrottam bele egy gépbe, amiről nagy körvonalakban ennyit,
Dell Latitude E7440, Intel Core i5 (nemtom pontosan ) de "U"-s proci. 128gb ssd (talán vmi Sandisk), 8GB DDR3 ram, ami nagyon tetszik Full HD (1920x1080) IPS matt kijelző, esztétikailag szinte kifogástalan egy apró nyomást a kijelző sarkán (tövében a zsanér mellett) és egy fél centis kopást leszámítva szinte újszerű a gép. Kintről jött, de frissen telepített magyar Win 10 Pro van rajta és 1 év garancia. Kifejezetten jó állapotú akkuval. Az árából szerintem egy legalja belépő gép sem jönne ki, úgyhogy úgy voltam inkább egy használt üzleti legyen, mint vmi gagyibb új. Általános felhasználásra kell, egy nagyon régi gépet vált ráadásul az belépőszint volt már akkor is, szóval ahhoz képest ég és föld, de érdekelne hogy kell e tudni valamit erről a 2014-2015 körüli E7440-as szériáról? ugye nem nyúltam szarba? szinte mindennek megfelel amit szerettem volna, kimenetek közül is van USB3, HDMI talán még display port is, de főleg a full hd-s IPSnek örülök, mert egy ideje nézegetem ezeket a használt gépeket, de ritkán látok normális kijelzőt köztük.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OTP Bank topic
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest