Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jethrø
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek venni munkahoz egy laptopot, nincs nagy igeny, office programok es chrome fusson rendesen hasznaltat szeretnek max 50-60 ezerig tudnatok par tipust ajanlani?
Egy szempont van amit nem tudom mennyire lehet osszehozni ilyen alacsony erteknel, minel konnyebb legyen a lapos.Elore is koszi!
-
whited
addikt
Sziasztok
Kicsit furcsa kérdéssel állnék itt most előttetek.
Egy olyan gépre lenne szükségem, amin egyszerre fut Mac OS és Windows.
Erre egyenlőre kettő opciót találtam: egy MacBook és bootcamp-el Windows, vagy egy Windows laptop plusz rá Os X ha tudja, mint pl egy xiaomi mi air.
Melyik a járhatóbb út, azonos árért ami cc. 300-350k?Méretben 13"-15"
Háttértár 256-512gb elég
Üzemidő minimum 4 óra ami fontos lenne[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Tikakukac
titán
válasz whited #152556 üzenetére
Mac és arra Win bármilyen módszerrel, akár cold start akár beolvasztva egy virtuálissal.
Teljesen tökéletesen működő OSX-et faragni, főleg notira, ami mindig tutira jó és rendben lesz... bárki bármit mondhat és éltem így, épített asztalival grátisz és azzal is mindig volt valami.
Más kérdés, hogy így ugye ha nem a puttó Airt akarod venni, akkor 400k alatt nem kapsz kb. semmit.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
whited
addikt
válasz Tikakukac #152557 üzenetére
És egy 2 éves pro, és azt alakítani az nem a legjobb döntés?
Akad pár széria hiba és ha nincs apple care akkor vastag lehet a ✏️ még ha képes lennék én is megcsinálni, ugye ?UI: láttam itt fent 15" Xiaomi gépet két ssd-vel 300k-ért,ami eléggé megfogott elsőre
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Tikakukac
titán
válasz whited #152558 üzenetére
Az biztos, gatya felköt, szemed is felakad olyan árakat dobnak be ha gondod van.
Megfog vagy nem fog meg, az a baj, hogy bárki bármit mondhat és állíthat, nem 1-2 hétig, éveket húztam le Hackintosh mellett és de, valami apróság mindig lesz. Vagy ha nem apróság, az a rosszabbik eset. Nem vicces sztorikat tud sajnos előállítani az almás rendszer.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
Tikakukac
titán
-
Gzu73
tag
van egy asus n551jw-cn212d laptopom.
úgy rémlik ebben a topicban olvastam régebben, hogy bővíthető ssd-vel is, úgy hogy a hdd is benne maradhat.
nem igazán találtam erről infót, az asus honlapja szűkszavú.
azt szeretném tudni milyen méretű msata vagy m.2 tehető bele, mekkora lehet a kapacitása. -
alpihun
senior tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Olyan 1-2 hónap múlva kb.(2) A gépre szánt összeg forintban?
270-300k legmax, de azért szeretném ezalatt megúszni.3) Felhasználás?
Informatika. Tanulás-, munka- és hobbiszinten is. S általános dolgok (film, böngészés, irodai programok).(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem igazán, béna régi cuccok esetleg, nem kell dedikált kártya.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Inkább 15.6 de lehet a 14-et is meg tudnám szokni. FHD, ha lehet matt, IPS.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Napi szinten hordozva, utazás közben nem használva.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Egyetem ad.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ha van benne meghajtó, HDD/SSD hely lesz belőle. Végső soron 256GB SSD + 0.5-1 TB HDD vagy 0.5-1TB SSD lesz benne, de nem muszáj egyből, olcsóbb utólag kiegészíteni. RAM vásárláskor 8GB kell s egy szabad hely s veszek bele egyből még egy sticket, így olcsóbb ez is.(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
HDMI mindenképp, fullsize vagy mini legalább. (Lenyithatós) Ethernet.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Most beszéljünk csak újakról. Néha lesem a használtpiacot, de errefele elég kihalt/ gagyi gamer noti fókuszált.Még pár szó.
Egy i5 5250 / 8 GB RAM / 128 GB SSD / 1TB HDD dell inspiron 5558-at vált le. Ez is megy 3 éve, folyton hordozva, napi 8-10 órát, szóval vagy szerencsém volt hogy túlélte ez a konzumer cucc idáig (s még fog menni családban egy jó ideig), vagy nem bántam rosszul vele. S nem is elviselhetetlen, csak túl sok apróság már: a 8GB RAM folyton tele, 128GB SSD-n nem fér minden IDE s projekt, a proci lassacskán kompilál, stb.Leginkább a probook 450 G5/G6-t (a G6 jó lett?) nézegetem. i5 + 8GB RAM + 256GB SSD vagy 1TB HDD kiszerelésben már van 200k alatt/körül. +8GB RAM, +tároló s olyan 250k körül vagyok.
De lehet szeretnék ennél egy fokkal üzletibbet venni s a keret is tart még olyan 50k-t, viszont a latitude 5590 és a probook 650 is már leggyengébb konfigokban 300k-n indul s nagyon szomorú lenne 8GB RAMmal s limitált tárhelyen sínylődni tovább 300k kiadása után.Jó ez a 450 G5/G6 (melyik?)? Vagy mindenképp az utóbbiakból kellene valamelyik? Esetleg van más opcióm újan, pl egy vostro 5xxx? Valami más gyártó?
Használtpiacot még nézegetem, de nem bízok benne, hogy kapnék bármi jót.[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Khelben
nagyúr
válasz alpihun #152565 üzenetére
Ramot és ssd-t tudsz bővíteni később is. Vásárlásnál azt kell figyelembe venni, amit nem lehet bővíteni. Ilyen a cpu, az anyaghasználat, a kijelző és a hűtés. Szerintem sokkal jobban jársz egy 8GB ramos Latitude 5590-nel, mint egy 16GB-os Probookkal. Még akkor is, ha eltelik 2-3 hónap, mire bővíteni tudod a ramot.
-
Tikakukac
titán
válasz Gzu73 #152567 üzenetére
Nem csodálom, ha nem tudod, akkor is ritka volt, mikor kijött a gép, azóta meg kb. nem is létezik. Azért cache, mert nem tud róla bootolni. Szerintem a létező legnagyobb 256-os volt, de ilyet sosem láttam élőben.
-
tpeter77
addikt
a környékemen 3 noti közül lehet választani, melyiket vegyem?
HP 650 G1 , cpu: i3-3110M
DELL 3737 , cpu: i3-4010U
ASUS X751MA, cpu: N3540
Használat: néha-néha kicsit játszik a gyerek Asphalt autóversenyzős játékkal, én meg FSP-vel CS és Battlefield-hez hasonlókkal, de ritka... ez évente 3% alatt marad, de 10%-ban filmezés, 7% YT videók nézése, 20% fórumozás és 60% FB.
köszi. -
Szép estét mindenkinek.
Egy gyors kérdésem lenne.
Kinéztem magamnak egy HP ENVY x360 13-ar0006ng 13,3" Full HD IPSTouch, AMD Ryzen 7 3700U, 8GB RAM, 512GB notebookot. (6EZ21EA)Ennél jobb esetleg olcsóbban létezik esetleg?
(A touch és a toll használat alapkövetelmény. Nagyobb sem kell, hiába olcsóbb.Teljesítményben egy kicsit az igényeim fölé méreteztem. És azt is tudom, hogy használt üzleti laptopnál, már csak egy méghasználtabb üzleti laptop lehet jobb. De nem akarok használtat, toll támogatás nélkül. Sajnos nem matt a kijelző, de legalább g.glass védi.)Konkrétan a HP ENVY x360 sorozattal van valakinek tapasztalata?
Köszönet és hála.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
freelanced
addikt
Üdv!
Kérhetnék egy kis segítséget?
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Az elkövetkezendő 1-2-3 hónapban.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 300.000 körül első körben, nyilván minimálisan rugalmas vagyok attól függően, hogy miért kell pluszba fizetnem. Azt sem feltétlenül bánom ha olcsóbb ennél.(mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
(3) Felhasználás? Irodai programok, játék, fotószerkesztés alkalmanként(irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Régebbi játékokkal - Skyrim, Fallout 3 / New Vegas, 1-2 stratégia ( Civilization, Starcraft és társai), továbbá néhány online játék Overwatch, esetlegesen WoW Classic majd. Igazából, egy közepes grafikával megelégedem, a 60 FPS mondjuk nem lenne rossz, de ha fix 30-40 körül fut már megfelel.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Nincs konkrétum, nyilván minél jobb legyen minden szempontból. Nem feltétlenül vadászok ádáz felbontásokat, inkább minőségre legyen jobb, nem gond ha csak 1080p.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Ritkán de hordoznom is kellene, viszont nem napi szinten, inkább egy két projekt alkalmával, havi pár alkalommal, utazás közben nem tervezem használni.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) -
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Szeretnék SSD-t amennyiben ebben a szegmensben ez lehetséges, RAM olyan 8GB minimum és jó lenne ha bővíthető lenne. Ha nem akkor inkább 16GB, bár megint az ár limitál gondolom.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - Elsősorban új, de nem zárkózom el teljesen a használt gépektől sem.Köszönöm mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
benjoe1
aktív tag
Gyors segítséget kérnék notebook vásárláshoz.
Ballagási, családi közös ajándék lenne egy notebook egy általános iskolából ballagó lány részére.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2019.06.14-én legkésőbb már kézben kell legyen.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
~200.000 Ft, max. 250.000 Ft, de inkább az előbbi
(3) Felhasználás?
Nezetés, zene hallgatás, tanulás, office, valamennyi játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem ez az elsődleges, erre inkább játékkonzol a megoldás
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
13-15", minél jobb felbontás, szerintem matt IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem minden nap, de lenne hordozva is időnként. Kevésbé vigyáz a dolgaira...
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD vagy SSD+HDD, min. 4GB RAM RAM de bővíthető legyen, nem kell optikai meghajtó
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
magyar billentyűzet előny, HDMI, USB-C port is előny, de nem feltétel, minél több usb port (min. 3 db), jó hangszórók a zenehallgatáshoz előny
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Használt (üzleti kategória) is lehet, de csak ha garanciás, illetve új gép ajánlatot is várok.Szeret rajzolni, lehet hogy egy 2-in-1 gépnek örülne.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
Armagedown
őstag
Tudtok laptopot ajánlani?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Ez mennyire lenne élhető? LENOVO IdeaPad 330
Úgy erre kellene: Irodai munka, mellette videó és kép szerkesztés, alkalmanként egy kis játék is szóba jönne (World of Tanks és Guild Wars 2 is befigyelne, legalacsonyabb részletességgel, kijelző natív felbontásán).
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
freelanced
addikt
Illetve erről mi a véleményetek? HP Omen
Most igazából ártól függetlenül érdekelne, hogy a gép minőségre, hűtés terén stb mennyire élhető.
[ Szerkesztve ]
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Párom szeretne netbookot (kisebb notebookot) venni. Mit ajánlanátok?
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Amint megvan a megfelelő típus.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) Mivel alap funkciókra kellene, így mindenképpen 100e alatt.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Legfőképp irodai programok, munkához és tanuláshoz használná.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? -
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Legfeljebb 12", a többi nem annyira meghatározó szempont.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Hordozva valószínűleg napi szinten autóban, de útközben nem használná.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem lényeges, nem baj ha alapból nincs rajta op rendszer. De ha van akkor Windows.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Feltételezem már manapság majdnem minden TB körül mozog, az már bőven elég. SSD nem szükséges, nem is ebbe az árkategóriába való. Optikai meghajtó nem szükséges.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Új gép. -
Ispy
veterán
válasz buresz8 #152581 üzenetére
SSD az egyik legfontosabb alkatrész egy mai számítógépnek, de ennyi pénzből max. valami használt üzleti fog kijönni. Én egy Dell 6230-at vettem unokahugomnak, olyan 80k körül állt meg, ssd-vel, 8gb rammal új billel és akksival.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz buresz8 #152583 üzenetére
Legfőképp irodai programok, munkához és tanuláshoz használná.
Pont ezeknél számít az ssd, sőg igazából mindennél számít, ami a gépen fut, hiába veszel egy 4-5 éves hardvert, azt is vissza fogja venni teljesítményben egy hdd.
Amit ennyiért kapsz újonnan azért pénzt kár adni, ráadásul a képátmérő csökkenésével fordított arányban nővekszik az ár is, magyarul minél kisebb, annál drágább.
Én most vettem egy használt 7490-et, 1 év garival, mintha most bontottam volna ki, senki meg nem mondaná, hogy használt gép, érdemes aprón böngészni a garanciális használt üzleti gépek között, fillérekért lehet hozzájuk kapni az utolsó szögig mindent. Vagy mélyen a zsebbe kell nyúlni....én 260-ért vettem meg egy 660k-s gépet.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz buresz8 #152583 üzenetére
Nem érdemes. Sem teljesítményben, sem felhasználói élményben(nagy felbontás, szép kontraszt, kellemes billentyüzet, minőségi tapipad - csak hogy párat említsek amit nem várhatsz el egy mai 100 ezres géptől) sincs sehol pédául egy hp 8540w-hez képest - ami kb 50 ezer aprón. Nekem csak a 8530-as van, mégcsak nem is ssdvel, igaz 7200 rpm-es hddvel, de untig elég excelhez, hackerrankozni és böngészésre. A megmaradt pénzt tudnátok valami másra költeni. De tegyük fel elromlana, még a szervíz díjat is megérné mert bőven de kereten belül maradna a barátnőd.
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
150 ezer-ig kellene egy gépezet,filmnézés,facebookra,semmi több.
A lényeg,MM-ben kéne megvenni,jövő héten. HP250 van írva az összefoglalóban,de elég sokat dobott a gép.
Abból tudnátok nekem szűrni? -
Tikakukac
titán
válasz Hieronymus #152574 üzenetére
No, úgy tűnik lassan kész a lakásfelújítás, lesz időm a topikra, kicsit több, mint eddig.
Nálam ilyesmi Ryzen X360 nem volt, nem tudom hogyan hasít, nyilván nem rosszul, nekem a koncepció maga fura még mindig sok-sok év után is. És valóban, úgy tűnik, hogy igen tápos lett ez a verzió, árban nem tudom mi az elképzelés, de ez már elég csípős árban fut így.
-
Tikakukac
titán
válasz freelanced #152576 üzenetére
Kijelző fizikai mérete az kéne. Újban ennyiből a KKV-nak szánt gépek alját csíped meg, használtban meg ennyiből kb. 2 felső kategóriás gépet kihozol vagy egy olyat, hogy leteszed a hajadat.
Pölö Thinkpad T480 fullos konfiggal 3,5 év garival 220k alatt megvan. Ami hát szerintem úgy nem kér körítést.
-
freelanced
addikt
válasz Tikakukac #152588 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Igazából nekem elég a 15" de ha a 17"-os modellekből jobb ajánlat van azt sem bánom.
Illetve véleményed szerint ezek közül ajánlható valamelyik jó szívvel?
LENOVO Y530
ASUS FX505 TUF
HP OMEN 15 (4)
ASUS ROG STRIX SCAR IIAz a helyzet, hogy a részletfizetés nagy előny lenne jelenleg, főleg mivel viszonylag hamar kellene a gép.
Köszönöm!
-
Tikakukac
titán
válasz benjoe1 #152577 üzenetére
Köztudott rólam, hogy én nem szeretem a 2in1 cuccokat, ezt majd másra bízom, ebben engem nem sikerült meggyőzni egyik termék sem hosszabb távon, pedig nyomkodtam dolgokat.
2 opció van itt is. Ahogy fentebb írtam, akár 3-4 év garis üzleti gépeket találsz aprón, 14"-ban 7490 Latitude, Thinkpad T480 és 840 G4 HP hegyek vannak 250k alatt. Na azokkal nagyon durván félremenni nem tudsz.
Vagy újonnan megnéztek egy Probook 430 G6-ot. Könnyű, modern, IPS-es gépsas, kicsit erősebb, mint az átlag konzumer, van support és 200k-tól elérhető, 250k alatt simán megvan féltávon egy rendesebb hardveres is.
-
Tikakukac
titán
válasz Armagedown #152578 üzenetére
Mind jó, 8570p-ből volt olyan, ami PWM mentes volt.
-
-
zsombi12
csendes újonc
Mi a véleményetek a következő laptopokról?
Lenovo Yoga 530
HP Envy 13
HP Envy 15 x360
Melyik a legtartósabb?Esetleg van ezekhez hasonló alternatíva?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Tikakukac
titán
válasz buresz8 #152581 üzenetére
Új és 100k az max ilyen BlackFriday idején szokott összejönni. SSD nélkül ne vegyél gépet, semmire sem, irodára se. Meg fog bolondulni egyszerűen, most lehet HDD-s dolgokat használni, csak ilyen alapon C64-et is lehet nyomkodni.
Ennyiből vannak azért aprón elég szépen gépsasok, 12"-ban 70k-ért adnak neked IPS-es X250-et. Csak példa volt. És az a gép feltörli a padlót a bármilyen bolti géppel 300k-ig.
-
Tikakukac
titán
válasz freelanced #152589 üzenetére
Kár, hogy nem lehet itt arcokkal kommunikálni, szavakba önteni ezerszer nehezebb ezeket. Kínos mosoly és fejbiccentések jöttek rám a listáról. Dell G5 alatt nem nagyon ugranék bele semmibe, és még az sem egy makulátlan renomés gép, korántsem.
-
Moonwolf
senior tag
válasz Tikakukac #152592 üzenetére
A kérdés az volt mennyire lenne élhető egy ilyen. Ha komolyabb vas kellene akkor nyilván úgy kérdezek. Szerkezetének a tartóssága nem volt kérdéses, inkább a teljesítménye. Ha két évet kibír utána úgy is el lehet adni, de úgy tűnik ezek szerint hogy egy i5-8300H, 8 GB RAM-mal, egy GTX 1050 társaságában nem képes ellátni a kérdéses feladat kört.
Akkor marad másodlagos eszköznek egy HP 6910p, casual játékot leszámítva, munkára is belehet fogni még.[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest