Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz TurboDuck #136014 üzenetére

    Ez nem márka kérdése, konkrét típusok vannak. A márka az egy kamu dolog, lehet, hogy már teljesen másik gyártósoron, más munkásokkal, más mérnökökkel készül el XY gyártó gépe, mint 5 évvel korábban. Egyik gyártó sem bénább, mint a másik (kicsit azért túlzok), ezek a címkézések, hogy "Lenovo", "Asus", "Dell" csak marketingeszközök. Minden gyártónak vannak jól és rosszul sikerült szériái. Pl. a Lenovo Y700 egy ajánlott típus, csak a Lenovo magyarországi garanciaszolgáltatása kritikán aluli.

    Nem azért ajánlották az Asus-t, mert Asus, hanem, mert az a konkrét típus jó választás. Pl. az Asus X és GL-es szériái messziről kerülendők, de ez a G-s kifejezetten jó. Nekem meg egy Dell 7559 van most, de a Dell-ből sem szabad megvenni akármelyiket, vannak gagyi modellei.

    A laptopok specifikációs adatlapjai azt írják le, hogy milyen hardverek vannak a gépben. Azt nem teszik közzé, hogy milyen ötvözetből készült a gépház milyen merevítések vannak benne, mennyire tartós a zsanér, milyen a billentyűzete, touchpadja, hűtése, milyen az összeszerelés minősége stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák