Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz Brandynew #135985 üzenetére

    Rendes laposa van otthon, amivel tud csinálni mindent is, de az nem bírja a 8-10 órát. Ezek is csak erős megkötéssel, de 15-ös lapost nem fog cipelni mert nő :D

    Tudom, hogy ha üzemidő és ennyire szűk felhasználás, akkor miért nem droid, ezt én is mondtam, de a fülek süketek. Csak hogy kontextusba helyezzük, a megkérdezésem nélkül vett wines, 2:1-ben tabletnotit, 32 gigás háttértárral, ennél is gyatrább procival, amivel annyi baja volt csak, hogy semmit se tud telepíteni kb, mert 2 giga se volt szabad... Innentől tudja hogy lassú, tudja hogy megkötésekkel, tudja hogy műanyag.

    Igazából csodákat se vártam, ritkán van 100k alatt hosszú üzemidős, erős, korrekt burkolatokkal megáldott lapos sok ssd-vel. De hátha ki lehet ebből hozni a maxot :D

    ASUS VivoBook E12 E203NA vagy Acer Aspire ES1-132-C0FF lesz, előbbi ssd-s gyengébb, de talán kevesebbet eszik, utóbbi erősebb, de vinyós, os nélkül, kb egy árban. Alszok még rá kettőt aztán lesz egy Acer.

    (Évekkel ezelőtt elmentünk mert fényképező kell, kinéztem neki egy korrekt darabot, megtapogatta, aztán kijöttünk egy rózsaszínnel, ami pont olyan árnyalatú volt mint a telefonja, mert az kicsi, és nem nehéz, és pont annyiba kerül mint a fekete csúnya...)

Új hozzászólás Aktív témák