Új hozzászólás Aktív témák

  • B-Clone

    aktív tag

    válasz Turbobacsi #130445 üzenetére

    Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett. Ha erős új - hardvert akarsz, akkor aköré olyan gép is kell ami azzal megbirkózik, ez pedig drága. Szoktam volt mondani, hogy a normális ház, hűtés, kijelző, merevítés etc pont 150 ezerrel kerül többe mint az a gép amiben ezek nincsenek.

    Namármost ha alapvetően szar a konstrukció akkor pénzkidobás az erős vas mert nem fogja tudni az ember kihajtani a melegedés miatt. Nem feltétlenül játékról beszélek, lehet az videó vágás, 3d tervezés stb, a folyamatosan throtlingoló alkatrészek minden esetben problémát fognak jelenteni.

    Ha valaki meg általános felhasználásra keres gépet pl netezés, irodai munkák, levelezés stb annak meg megint hót felesleges az i7 HQ meg a 960m mert nem használja ki őket az adott feladatkör, csak feleslegesen nőtt a gép súlya, fogyasztása, hőteremelése.

    300-ból irodai munkára patika gépeket lehet venni i5 - i7U-val és HD 620-al + SSD-vel amik bőségesen ki fogják szolgálni a teljesítmény igényeket és többnyire jóval minőségibb házakba vannak belepakolva, ezáltal jó eséllyel tovább szolgálnak társként mint a csilivili "budget gamer" gépek

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák