Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt27xy

    csendes újonc

    válasz Tikakukac #126985 üzenetére

    Tikuakukac: képbe vagy te egyáltalán arról, amit beszélsz? Már hogyne lenne jobb egy dell 7559 hűtése, mint egy asus N551-é. Az egyik kétkörös, a másik egy. A hp is valószínűleg egy, csak a jobbik fajtából való és gyengébb hardvert kell lehűtenie mint az asusnak. Az áreltéréseket írtam, a hp pavilion 15 230-250e attól függően, h 940mx vagy 950 vga van benne. Az asus N551 255e, a dell 7559 320e. Tehát nem kell 500e ft-os gép, h lehűtsön egy komoly gépet. Annyiban igazad van, h a hp-k valószínű azért tudnak 70 fok közelében maradni, mert gyengébb teljesítményű cput és vga-t kell lehűteniük az asusnál, tehát a két hűtési rendszer kb ugyanazt tudja, csak a hp megfelelő konfigot tett hozzá, míg az asus túltolta.
    Ha játék után nem kapcsolod ki a gépet rögtön, hanem járatod még a gépet 5 percet, akkor nem lesz olyan drasztikus változás a hőmérsékletében néhány másodperc alatt, ami hazavágná az illesztéseket. Persze, elméletileg hülyeség megvenni egy erős vga-t (960), és aztán 70%-on üzemeltetni, hogy ne halljon meg közvetlenül gar után, de ha ugyanolyan árban van, mint egy 950-es, mert kifutó modell, akkor nem költesz rá effektíve többet. Arról meg nem a felhasználó tehet, h az asus üzletpolitikája olyan, h erős hardver mellé nem tesz megfelelő hűtést a középkategóriás, multimédiára szánt gépeibe.
    Mégvalami: Tikakukac, te miért nem mentél inkább primadonnának? Ekkora egoval és feltünési viszketegséggel hatalmas sztár lehettél volna😊

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák