Új hozzászólás Aktív témák

  • pittbaba

    aktív tag

    válasz Tikakukac #126038 üzenetére

    Köszönöm!
    Csak nem akartam folytatni a sort, nem idióta kisgyerek vagyok aki idejött hisztizni, szakmabeli vagyok erősen, sok kütyü megfordult már a kezeim között, és több fogyasztóvédelmi ügyem is volt már, megjártam a Békéltető Testületet is már többször :))

    Ahogy írod: A samsung is átadta a TMX-nek... Én vettem valamit prémium garival, azt mondták ha ezt veszem jön a szerviz és itt kb a helyszínen megoldják a problémámat, ha tudják. Ennek ellenére még a telefonom eredeti dobozát sem kaptam vissza a TMX-től. Rájuk írtam, azt mondták elküldték, még hazudnak is. Soha nem láttam viszont sem a leadott telefonomat, sem a dobozát és a papírjait.

    De ugyanígy vettem MediaM-ban plusz garit TV-re, aztán ja, csődbe ment a biztosító, hívjak egy számot amit soha többé nem vett fel senki.

    Nem két tapasztalatom van, hanem ezer, és igazából SOHA nem kaptam meg azt a garit, amit én kértem (most a kv főzőt megcsinálta a szaki, mert az asszony szimpi volt neki de kb pofára megy ez is).

    Azok a cuccaim amelyekre azt mondom jó vétel volt, azért volt jó vétel, mert soha nem volt bajuk. Kezdve a 8 éves Samsung notebookommal, amitől mindenki (még a boltos is) óva intett.
    A gari hülyeség, soha nem azt kapom, amit kértem.

    Írtam, hogy arra törekszem digitális nomád életet éljek, szóval jah, worldwide gari kell nekem ha valami kell, mert reményeim szerint nem leszek itthon egy év múlva.

    Alienware gépek egyébként? Azt sem nagyon ajánlgatják itt ahogy néztem, azzal is hasonló gondok vannak?

    Remélem nem gond, hogy leírom a tapasztalataimat, nem akarok bántani ezzel senkit, csak megpróbáltam átadni, miért van ez a személyes bizalmatlanság a garival kapcsolatban. Jól kell vásárolni, és ha nincs vele gond az első hetekben, akkor nem lesz vele baj később sem (feltéve ha vigyázok rá, és pl nem sütöm meg). Nekem eddig ez a metódus bizonyult élhetőnek.

    Posta egyébként van a világon, szóval azt igazából nem értem, hogy ez miért nem jelent megoldást az én esetemben? Visszapostázom, megjavítják (nem kell 85-ért lapot venni bele), visszaküldik, mindenki boldog. (buktam 10e-t).

    Asus egyébként soha többé, szóval ROG kilőve.
    Több Asusom is volt, és a családban is volt legalább 5, különböző szintűek, a legdrágább gépem is recegett, ropogott, forrósodott, a tenyerem alatt lekpott a festés, mindegyik asus a családban fél év múlva úgy nézett ki, mint egy 10 éves gép, felejtős.
    HP-t sem vennék még egyszer soha.
    Lenovo óriási csalódás volt még a prémium kategória is ahogy írtam
    Dell, Samsung váltak be, stabil, erős, dinamikus, sosem kellett garizni.

    [ Szerkesztve ]

    PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM

Új hozzászólás Aktív témák