Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nézegetem itt a topikot már egy ideje, mert nyár magasságában monitort szeretnék cserélni. Acer-t használok jelenleg, meg is vagyok vele elégedve, de valszín 1080p 144hzről 1440p 144hz-re lépnék fel. Jópár hozzászólást elolvastam, egy dolog ami nem világos nekem, amennyiben Nvidia kártyával rendelkezem úgy érdemes kifizetni a pénzt a G-Sync-ért? Vagy elég csak a freesynces monitor ami G-Sync kompatibilis? Több évre veszek monitort, így semmiképpen nem az alsó kategóriából szeretnék, Acer predatorom van most is, így azt néztem illetve Asus-t. Még vmi, amire használnám az leginkább FPS gaming, ebből is 99%-ban Escape from Tarkov. Köszi a válaszokat előre is.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
G9-es monitor beszerzésén gondolkozom /60% meló 40% játék kb amire használva lenne/, arra lennék kíváncsi, akinek ilyen monitora van milyen kártyával hajtja? /4070S-ben gondolkoznék első kanyarban/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy 49es monitorhoz milyen monitorállvány/monitorkart ajánlanátok? /Samsung G9 ha a típus is fontos/.
Ár/teljesítmény alapján mennék, nem akarok filléreset venni, de nem is szeretnék feleslegesen sokat költeni. Válaszokat előre is köszönöm."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Ebben esetleg tudna valaki segíteni?--»#137353
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest