Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
w44
csendes tag
válasz whatnot #94311 üzenetére
Koszi! Nalam meg szamitasba jott a Acer Predator X34P is 120hz-es alom szamomra (semmi tesztet nem neztem rola, ivelt kijelzo,lehet,hogy amugy nem olyan jo), arban nekem a legvege,amiert kinyujtozok es mar faj , de lattam az acer shopban,hogy kifuto modellrol van szo, az acer shopban mar nincs is. Ha pixel hiba van vagy barmi van, a shop sem tudja cserelni , a garanciaval nem tudom,hogy mi lesz. Emiatt nem merem.
Masreszt meg mivel olyan nagy monitor, nem tudom,hogy az a maximum felbontas,amit tud kozelrol, nem keves-e
-
w44
csendes tag
-
w44
csendes tag
válasz szasanyi #94366 üzenetére
mivel nekem sem monitorom,sem videokartyam (most fogok venni) - tudnatok tanacsot adni, olyan erossegu/jellegu freesync-el mukodo videokartyat keresnek - ami kihajtja a 2560 x 1440 - et ugy mint a 1080ti g-synccel?
csk ugy nagyjabol miket nezzek meg.(nem tudom, a 4k es magas hz- es monitorok dragak, a jovo nyilvan a 4k + magas hz szam + a jo minosegu panel,de sztem ez nekem arban elerhetetlen)
en a 4k rol "mondtam le" , vagy ez hulyeseg? ha 60hz et tudja a szemem (nem zavarja) akkor erdemesebb olyan monitort keresni?(en kif monitort szeretnek a nem gamer pc -met is rakotottem a tvre ,filmet nezni, nekem egy ido utan kenyelmetlen volt tv-n pc-zni)
[ Szerkesztve ]
-
w44
csendes tag
Mit jelent az,hogy kalibralas?
azt kerjek,erdemes?a pixel garit azt valszeg erdemes,nem eleg ott helyben megnezni, 200e feletti monitorrol van szo.
Mi tortenik,ha egy 60hz-es monitort veszek, de a videokartya az adott felbontason atlagosan tobb fps-t ad? mondjuk 100fps-at. (direkt nem a duplajat irtam)
Akkor nem baj,ha nincs g-sync? (vagy free sync)[ Szerkesztve ]
-
w44
csendes tag
Sziasztok!
Koszi a segitseget, ma megjott az Acer montiorom.
Szinek elvieg belove stb... szep, orulok neki
Nincs meg meg a videokartyam igy alaplapot hasznalok.A problemam az,hogy "pislog" neha.
HDMI vel kotottem ossze az alaplapon nincs display port.ugy nez ki,mintha erintkezesi hiba lenne - pedig csumara van tolva a gepbe is a hdmi meg a monitorba is.
Ha nagyon villodzik,lekapcsolom a monitort gyorsan es megigazitom a kabelt,egy ideig jo is a kep.
ugyenezt a hdmi kabelt hasznaltam mas monitorhoz - mas szgephez, ott minden ok volt.kerdesem, ez garancias hiba lesz,ha vegleg elmegy a kep?
(vettem extra garanciat is,de nem akarom,hogy azt mondjak,hogy a kabelem szar es en voltam,aki kinyirta a monitort - es igen,par perc mulva kiprobalom mas, rosszabb minosegu hdmi kabellal is,hogy uezt csinalja-e
a legelso bekapcsolasnal amugy azt irta a monitor,hogy nincs jel - azota ad kepet,de neha igy hulyeskedik) -
w44
csendes tag
válasz Scarletiel #94652 üzenetére
koszi!
az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Öregszem
- Autós topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest