Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
Sziasztok.
Tanácsot kérnék.
Monitor vásárlás előtt állok, és szeretnék ebben segítséget.
Kritériumok:
- 24"
- Full HD
- TV tuner
- 1 HDMI cssati minimum legyen rajta.
- 55-ezer forintnál ne legyen több
Eddig a Samsung 2470HD-t néztem, esetleg alternatívák?ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
6608, erre valaki
Illetve a 2470HD monitornál is kérhetek a boltban kalibrálást?
azt hiszem az TN+film paneles.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
válasz bugizozi #6677 üzenetére
Miért van az, hogy ebbe a topikba legalábbis az elmúlt 200 HSZ alapján ha kérdéseket tett fel valaki, akkor az vagy nem lett megválaszolva, vagy a csak a Dell Ultrasharpról volt szó, a topik neve: Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig, nem Dell Ultrasharp topik.
Köszönöm, mellesleg a kimerítő válaszokat az én kérdésemre is...ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
Kritériumok:
- 24"
- Full HD
- TV tuner
- 1 HDMI cssati minimum legyen rajta.
- 55-ezer forintnál ne legyen több
Eddig a Samsung 2470HD-t néztem, esetleg alternatívák?
Már ne is haragudj, de a DELL ezeket nem, vagy nem mind teljesíti.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
Helló.
Erről a kalibrálás / kalibráltatás dologról érdeklődnék.
A sima TN+filmes monitorokat is be kell / ajánlott kalibráltatni, vagy csak az IPS-est?ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest