Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz ledgeri #6529 üzenetére
Szokásos DELL U2311h?
Sajnos a 173p óta a Samsung fénye a jobb kategóriában jócskán kopott. Volt nekem is 173p-m, remek cucc volt a maga idejében,de most okkal nekem sem Samsungom van.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Jazz
veterán
válasz ledgeri #6536 üzenetére
Nekem a jó öreg LG 1730B-nél 12ms van, és szinte tökéletes. Ennyit a millisec-ekről. Ez is 83Hz-et jelent képváltásban.
Ha van 120fps-ed, a te 8ms-esed akkor is elég, 125Hz-et jelent. Ha meg hard-ban tolnál valami ultra gyors game-et (gondolom ezért fontos a ms) akkor is alig érzékelhető. Sőt, természetes motion blur 0 számítási ráfordítással.free your mind
-
Isual
veterán
-
bugizozi
őstag
válasz ledgeri #6676 üzenetére
szvsz a monitorra itt mindenki rámondja az áment, a többi cuccost meg a saját topikjában kérdezgesd.
egér téren manapság ezeket ajánlják (tehát ha már logitech, akkor mx518) de ha tovább olvasgatsz itt, akkor bővebb véleményeket is találsz![ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Isual
veterán
válasz ledgeri #6738 üzenetére
Nem tudom ezt értelmezni... Mikor nem kell a színhűség??? pl.: bátyám U2211H-ja kalibrálatlanul észrevehetően zöldes képet adott... hát én azt netezés közben sem szívesen néztem volna nemhogy filmezés (kivéve Mátrix ), játék vagy esetleg grafikai munka alatt... Szóval számomra nincs ilyen, hogy "amikor már kell színhűség", mindig kell.
Egyébként nem vesztesz sokat, ha nem egyből csináltatod meg, de nyilván az úgy a legpraktikusabb és maszekba előfordulhat, hogy drágábban kalibrálnak, szóval még anyagilag is megérheti a "legelején" kalibráltatni is. De természetesen nem dől össze a világ, ha utólag kalibráltatod be.Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
válasz ledgeri #6857 üzenetére
Én úgy tudom hogy más ha D-sub-al kötöd össze, a régi 2D-s kártyáknál egyértelműen függött a képminőség a kártyától, ezért volt az hogy márkátlan kártyáknál hullámzó volt a képminőség. A maiaknál már kevésbe, de szerintem biztos hogy más színei vannak a más-más kártyáknak analóg jelen. Az is lehet hogy a driver máshogy kezeli a színeket, régebben még a dx7-dx8-as kártyáknál az Ati kártyák színei szebbek voltak. Hozzáteszem CRT monitoroknál van így. D-sub-os lapost meg úgyis olyan vesz akinek nem kell baromi jó színhűség.
Elméletileg digitális kimeneten pont az a lényeg hogy ne legyen más.
fölösleges ennyiszer a fejedet a falba verni, szerintem nem ér annyit
[ Szerkesztve ]
-
-
old_artist
addikt
válasz ledgeri #6860 üzenetére
Üdv!
Ha um. tökéletes, a monitorból a maximum színhangzást "szeretnél kihozni", és megbízható kalibrálást, akkor elengedhetetlen a montor (és VGA kártya) együttes műszeres bemérése és kalibrálása!
Bár kb.80-90%-ban a monitor igényli a megfelelő beállításokat, de a tökéletes eredmény érdekében figyelembe kell venni a VGA kártyát is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 Monitor
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs