Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Quadgame94

őstag

válasz iszoke #133394 üzenetére

Igazából csak kiforgatod amit mondok és képtelen vagy értelmezni (vagy direkt teszed) mit mire vezetek vissza. Csodafegyver? Senki sem allitott ilyet. Ezek a te szavaid. Visszautasítom.

IPS-hez képest írtam le hogy jobb kontrasztban. És akkor te elkezded behozni a miniLED-et meg az OLED-et. Ember egy egyszerü összehasonlítást tettem VA és IPS között. Tenyekkel vitatkozol meg leértekéled a VA-t mondván az a 4x akkora kontraszt semmi. Mihez képest semmi? OLED-hez? Nem mondod? Hogy jön ide? :D IPS-hez kepest semmi? Hát azért 4x több a semminél.

Olyan dolgokat kevertél ide aminek semmi köze az eredeti kommentemhez. Azt se fogtad fel hogy az esportolók és/vagy kompetitív játékosok veszik észre. Ők észreveszik. De Ők eleve 360 Hz monitort vesznek. Nem a sima VA vagy IPS monitor a piacuk. Egy átlagos játékos nem veszi észre azt a pár ms differenciát. Teljesen másról beszélsz. Csodafegyver :D Sose írram ilyet de oké. Minden jót neked. Én is befejeztem. Aki akarja úgy is érti mit akartam.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák