Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz Csandi #121200 üzenetére
Mármint van bármi értelme a 240hz nek azon kívül hogy jól mutat a marketing anyagban? Nekem eléggé olyan szaga van mint a 100mgp fényképezős mobiltelefonnak.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Csandi
őstag
válasz Celithrandi #121201 üzenetére
2018 óta 240hz-en vagyok, fps-ekkel játszom a legmagasabb rankban és versenyeztem is. 144-ről váltottam és érezhető igen. Jiggle peek-elésnél, hirtelen fordulásokkori képtörésnél, alacsonyabb input lag, ilyesmik.
-
Celithrandi
addikt
válasz Csandi #121202 üzenetére
Értem, és úgy gondolod, hogy egy VA paneles monitornál ez a tudás számottevő lesz?
Értem én hogy van az emberek 0,1%-a akiknek valami miatt kell egy nagyon speciális tényező, de azok nem az olcsó mezőnyben keresik meg azt. Olyan ez kicsit mint az RS Suzuki.
Nekem 144hz kell fps hez jelenleg, örülnék egy 34 es 21:9-nek, de a VA panelnek érzem elfogadhatónak az árát, ezért nincs ilyen monitorom mert azóta boldog az életem mióta nincs VA paneles semmink se a házban[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Csandi
őstag
válasz Celithrandi #121203 üzenetére
Ja a VA-t én sem szeretem, de ez a monitor ennyiért oké attól még I
-
Celithrandi
addikt
válasz Csandi #121204 üzenetére
Akkor már Dell S3422DWG. Sokkal nagyobb, jobb fényerő, jobb kontraszt, sokkal megbízhatóbb márka. Sajnos az is VA ☹️ Akinek meg megfelel a VA annak feleljen meg a 144hz is
[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz galaktikus #121197 üzenetére
Talán az egyetlen használható VA paneles monitor, csak nagyon görbe.
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
galaktikus
aktív tag
válasz Celithrandi #121205 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Igazából pont a 240 Hz és az imput lag tesztek miatt vennék ilyen monitort, jelenleg is 144 Hz-es IPS paneles monitorom van, és gondoltam feljebb lépnék méretben is és Hz-ben is, mert elsősorban CS:GO-zok és egyéb kompetitív fps-ekkel játszom, ahol meg bőven számít a Hz.
Van esetleg akkor IPS-ből valami értelmes 240 Hz-es 1440p-s 32" körüli monitor amit tudnátok helyette ajánlani? Látom mindenki ekézi a VA panelt Pedig a tesztek alapján ez a samsung mindenben remekel, VA ide vagy oda.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
helgi
aktív tag
válasz galaktikus #121207 üzenetére
Tél van, a havat ekézni kell. Nincs itt semmi baj, csak rossz topikban érdeklődsz. A topik új neve lassan IPS monitorok a-tól z-ig.
Topikgazda figyelmébe! -
MODERÁTOR
válasz helgi #121208 üzenetére
Egyeni tapasztalatok es velemenyek, azert az ne legyen mar tilos. Minden esetben ott van az indoklas pro/kontra aztan lehet merlegelni. En 1 hetet birtam a VA panel mellett, mas biztos imadta volna.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
SaGa59
őstag
Vegyes használatra keresek monitort. Munka és XBOX Series S használat. Az utóbbi miatt 1440p, a hely és a távolság miatt 24"-es. A 27"-es is elférne, de abból a távból, ahonnan nézem, már kissé kilógna a látótérből a sarka, rövidlátásom miatt meg távolabb ülni meló közben nem lenne jó. De ha nincs más, még az is belefér.
A jelenlegi fő monitorom egy 1920x1200-as HP ZR2440W, ezt kellene kiváltania.A legfontosabb, hogy legalább három digitális bemenete kell legyen. Van egy céges noti, egy saját PN50-es és a box. Ebből mindhárom tud HDMI-t kettő emellett DP-t is. Vagyis a három között mindenképp kell elegyen egy HDMI. A másik kettő közül az egyik lehet akár DVI is, van HDMI-DVI konverterem, bár azt nem tudom, hogy ez DVI-DL-e, ami a 1440p-hez kell. De biztos kapható ilyen is, ha úgy alakulna.
A freki nem különösebben érdekel, 60Hz is elég, de ha tud többet, nem baj. USB ha van, előny, hangszóró nem kell, fejhallgatóval dolgozom és játszom.
A panel típusa lehetőleg IPS.
Ár: jó lenne 100 alatt, de ha nincs ilyen, kicsivel lehet fölé menni.Előre is köszönöm.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
válasz SaGa59 #121210 üzenetére
Bocs, közben rájöttem, hogy az esetleges porthiányt meg tudom oldani egy DP vagy HDMI KVM switchel is, bár azoknál ahogy látom a frekvencia eléggé behatárolt, 1440p-hez nem látok 60Hz-nél jobbat.
Szóval, ha van két HDMI vagy egy HDMI és egy DP, az is elég lehet. Persze ha három van, az jobb.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
galaktikus
aktív tag
válasz helgi #121208 üzenetére
Jó lenne látni egymás mellet a két panelt.. Eddig csak IPS-t láttam, de egy "rendes" VA-t még nem. Érzékeny a szemem arra ha valami szar, így vagyok a hangtechnikával is.. Jó lenne valami kézzel fogható vélemény, hogy mire alapozza a topic népe, hogy annyival rosszabb a VA panel. Valamilyen konzekvens vélemény, illetve tények érdekelnének.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Biga123
addikt
válasz galaktikus #121212 üzenetére
Black Smearing a legnagyobb hátránya a VA nak szerintem.
Villog, csíkot húz stb. Volt linkelve nem olyan rég egy jó videó : [link][ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Lordvipi
csendes tag
üdv szerintetek ezt a AOC 24G2U/BK monitort megéri meg venni ?
játékra és filmnézésre használom a gépemet.
az asus vp249qgr monitorral 2x is befürödtem mind a 2 alkalommal hibásat kaptam így AOC monitoron gonolkodom. mert tesómnak is olyanja van viszont neki va nem ips de,az én szemem nem bírja a va panelt túl vakító.
24 col
144hz
1ms
FHD
ár max 75-78 ezer.
remélem tudtok segíteni nekem. -
Celithrandi
addikt
válasz galaktikus #121212 üzenetére
VA nál nekem pont elég gond volt a kis betekintési szög eddig, viszont böhöm nagy hajlított minőségi VA panelt még én se teszteltem itthon. kb az a lehetőség hogy megrendeled a va panelest amit kinéztél és max visszaviszed 14 napos elállással
-
galaktikus
aktív tag
válasz Celithrandi #121216 üzenetére
Sajnos a visszaküldés nekem nem játszik, mert céges vásárlás lesz..
-
Celithrandi
addikt
válasz galaktikus #121217 üzenetére
Erre van egy szívós módszer, de ha nincs más én ezt szoktam alkalmazni: Megrendelem magánra, ha nem kell visszaviszem, ha kell akkor is visszaviszem és megrendelem újra. Ha nem valami elvetemült multi akkor csak "papíron" viszem vissza. Így szoktam pár évente pl projektort venni, mert kipróbálni sehol se lehet, a natív kontraszt értékeket meg nem írják le a gyártók, a sok-sok nullás dinamikus kontrasztok alapján pedig nem lehet tudni, hogy milyen valós értékeket tud egy gép Nekem sem hobbim shopokat meg magamat szivatni, de sokszor nincs más lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Zada
tag
Sziasztok!
Szeretném az otthoni rendszeremet a lehető legpraktikusabbra átalakítani.
Van egy Full HD céges laptop, saját PC és XBOX, amihez keresek monitort, ami képes ezek közül párhuzamosan többet megjeleníteni és lehetőleg 1 wifis egér és 1 wifis billentyűzettel kezelhető lenne szintén párhuzamosan.
Ami biztos, hogy 27" - 34" közötti 4K-s monitor keresek és, ha jól olvastam utána akkor PBP (Picture by Picture) képes megjelenítő kellene.
Ki mit ajánlana maximum 250k-ig? Az 1 wifis egér + bill kombóhoz milyen megvalósítás tud passzolni?A válaszokat előre is köszönöm.
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Milyen monitort ajánlanátok böngészéshez, filmnézéshez és néha képszerszerkesztéshez a 27"-32" kategóriában max 120 ezerért? Mivel játékokhoz nem fog kelkeni így gondolom a
inkább a fényerő és a kontrasztarány a fontos paraméterek? Létezik most egy best buy ajánlat esetleg? Illetve megszetetném kérdezni hogy full hd elegendő lehet vagy 4k-t célozzam meg? -
Celithrandi
addikt
válasz oxide83 #121225 üzenetére
27 ben érdemes az 1440p. 32 ben ha 16:9 a méret lehet a 4k is elférne. A neheze, hogy böngészéshez IPS, de nem túl magas a kontrasztja. VA nak magasabb a kontrasztja, de szar a betekintési szöge. Filmezéshez inkább egy régi plazma tv vagy egy új oled.
-
sztivo
Topikgazda
Sziasztok!
Adott egy olyan problémám, hogy nemrégiben nagyon gyorsan elfáradt a szemem monitor előtt, szinte már fájt, szemhéjremegés, szemszárazság stb. Szemész látott már.
No most a sztori része:
Legelső monitorom egy CRT volt, amit talán 2010 tájékán váltott egy Samsung 2043BW. Ez a monitor a mai napig hibátlan (jelen pillanatban is erről írom eme sorokat). Aztán 2017 őszén akcióban vettem egy Samsung T24D391EW LED Monitor/TV-t. Akartam egy kicsit nagyobbat, no meg PLS kijelző, baromi szép képe volt. Na akkor kezdődött a megbarátkozás, ami nem volt túl fényes, iszonyúan fájt tőle a szemem, ki akart folyni... Rögtön lejjebb vettem a fényerőt, és a kék színt is mérsékeltem, és mindvégig így használtam. Eleinte max 30-40 percet tudtam nézni, majd volt mikor 15 percet alig, mert annyira fájt a szemem tőle, idővel ezt megszoktam, de kellett 10 nap kb. Így használtam az évek során, napi 3-4 órát.Munkahelyen egy 19" 4:3 CCFL monitor előtt ültem, ott változó időket töltöttem előtte, de megláttam egy LED-es monitort, 24" FHD, és mivel senki nem használta, így eltulajdonítottam . Év végén több lett az irodai munkám, és szeptembertől fokozatosan jobban fájt tőle a szemem. Novemberben már háromnegyed órát alig töltöttem előtte egy huzamban. Persze a szokásos kímélés megvolt, távolra nézés, óránként szünetet tartok a mai napig is, levegőzök egyet (otthon is).
Elkezdtem túrni a netet, és a ledstrain.org oldalon javasolta sok ember, hogy érdemes volna egy CCFL monitort kipróbálni. No, nekem évekig csak pihent a 2043-as, szóval elővettem, és már 4 napja használom, ez a számfáradtság és -fájdalom megszűnt azóta. A mai napon próbaként visszapakoltam a LED-est is, de 10 perc után megint égett kicsit a szemem tőle, így végleg félre tettem, pedig már a fényerőt is lejjebb állítottam, a korábbi szinthez képest.
A kérdésem az volna pedig, hogy ha a CCFL is villog elméletben (flicker), a LED-est is már meleg szín üzemmódban használtam, de mégis kényelmesebb a régi használata, úgy volna-e értelme a mostani LED-est lecserélnem egy Eye-Care monitorra mert így nem tudom használni)? Ezek kék-fény szűrősek, PWM mentesek ugye (flicker-free), csak nem tudom, hogy ezek alapján segítene-e vagy csak befürdök vele, és hiába a két tulajdonság, meg a TÜV minősítés. Tényleg annyival jobbak, és nem csak marketing, vagy van már aki ennek ellenére is érez fáradtságot tőle? Főként ASUS és benq monitorokat néztem, rtings tesztek miatt, mert van olyan monitor is, ami TÜV-ös, de mégis PWM-es
A laptopom pedig 144 Hz-es, tesztek szerint nem érzékelhető PWM (notebookcheck), de azt is nehéz volt megszoknom (bár 98%-ban asztaliként üzemel).
Válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz Celithrandi #121218 üzenetére
Megrendelem magánra, ha nem kell visszaviszem, ha kell akkor is visszaviszem és megrendelem újra. Ha nem valami elvetemült multi akkor csak "papíron" viszem vissza.
ehh, ez ám az ügyeskedés
-
Celithrandi
addikt
Mit lehet csinálni ha kipróbálhatatlanok a termékek. Ott a gond leginkább, hogy cégektől elveszik a visszavitel jogát. Mi az alapja? Ha cég vesz valamit akkor látatlanba is tudja hogy megfelelő e? Főleg hogy itt akár milliós elektronikai termékekről is szó lehet. Alza egyébként elvileg visszavesz cégektől is. Viszont az ászf láthatóan videókártya árak miatt megváltozott mostanság és vannak benne olyanok, hogy ha lemegy a termék ára amit vettél akkor csak az új alacsonyabb áron veszik cégtől vissza stb.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz Celithrandi #121229 üzenetére
a fogyasztóvédelmi törvények a fogyasztókra vonatkoznak, cégeknél más játékszabályok érvényesülnek
valahol érthető is a megkülönböztetés, mert pl. munkaeszköznek fogja használni, ezért kevesebb lehet a garancia is vagy akár elszámolhatja költségként is[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
Persze, de mivel munkaeszköz ezért még fontosabb, hogy pontosan olyannak kell lennie mint amire szükség van és mivel a legtöbb terméket nem lehet sehol megnézni meg kipróbálni így látatlanba kell vásárolni, erre találták ki a 14 napos elállást.
-
instantwater
addikt
válasz sztivo #121227 üzenetére
A PWM miatt fáj a szemed.
A CRT és a CCFL is vibrál valamennyire, de nem 0-100% között villódzik a fényerő mint a LEDnél, hanem mondjuk 50-100% között ami nem annyira megterhelő a szemnek.
Flicker-free/PWM-free monitorokat keress.
LEDből is létezik olyan, aminek PWM mentes a vezérlése.Azt a régi PWMes monitort pedig tedd el jó messzire. Minél jobban leveszed a fényerőt, annál nagyobb a sötéten töltött idő két villanás között, ezért még jobban fárasztja a szemed.
-
instantwater
addikt
válasz Celithrandi #121231 üzenetére
Ha egyszer az Amazon eljut Magyarországra, ezek lehúzhatják a rolót. Ők visszaveszik cégtől is.
-
Celithrandi
addikt
válasz instantwater #121233 üzenetére
ők is csak azt csinálják általában amit az adott országban megkövetelnek a törvények.
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Meghalt a monitorom tegnap, így keresem az utódját.
A kiszemelt áldozat ez lenne: DELL U2421E, az USB Type-C HUB miatt, illetve a 65W-os töltés miatt. Egy Thinkpad X1 lenne rákötve, munkára használnám. A kérdésem, hogy a LAN csatlakozó kapcsolatát is "átviszi" ilyenkor dokkolva? Tehát ki tudom váltani a wifi kapcsolatot ezzel?
Úgy látom viszont, hogy elég sok helyen nincs már raktáron, illetve van ahol kifutó szériaként van megjelölve. Van esetleg hasonló paraméterekkel rendelkező újabb változat, amit ajánlanátok? Alapvetően szerintem a 24 colos méret elegendő lenne.
Előre is köszönöm a segítséget!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Sziasztok!
Szeretnék 1920x1080-ról 1920x1200-ra váltani.
A mostani monitorom egy LG Flatron IPS231P.A kérdéseim a következők:
Játékok úgy általában támogatják ezt a felbontást, nem nyújtja meg a képet?
Hogyan mutatja a képet? Alul és felül kiegészíti azzal a +120 sorral VAGY levág az oldalsó képből, hogy kitöltse a képarányt? Többet fogok látni vagy csak más képarányban?
Mekkora FPS csökkenésre számítsak játékokban? Tudom ez sokmindentől függ, de a kérdésem lényege, hogy ez plusz képmennyiség úgy általában mennyire terheli a GPU-t? Egy R9 380X-em van.A válaszokat előre is köszönöm.
-
bonifa333
aktív tag
válasz Csandi #120535 üzenetére
Szia Csandi!
nagyon köszonom.
Az Acer nitro 25 coll, full HD 390hz - eset meg is rendeltem.ha jól láttam csak az alma forgalmazza.remlem jo lesz . Pixel hiba mennyire jellemző rájuk, mikor cserélik , mert a pixel hibáktól mindig is féltem. Cég vagyok, ezért nem tudom simán visszaküldeni.
Másik kérdésem: van egy Samsung c27rg50 monitorom.
amd 6900xt hajtja.a fehér háttér előtt fekete betűket csúnyán jeleníti meg. Pl : A Chrome webbongeszot nehéz olvasnom. Ez mitől lehet?
van ra megoldás , hogy tűéles szöveget olvashassak rajta?
koszi -
Celithrandi
addikt
Mennyire nagy szívás gsync monitort párosítani radeonhoz? Sose próbáltam vagy láttam. köszi
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Most vásároltam egy ASUS VP249QGR monitort elsősorban játékra, a kérdésem az volna, hogy mivel van a gépben egy 1660 gtx, érdemes lenne rögtön beruházni egy displayport kábelra, hogy a G-SYNC-t kihasználjam?
ez megfelel a célnak, 144 Hz-en használnám játékok alatt?
Segítségeket előre is.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Teasers
tag
Sziasztok.
Monitor vásárlás előtt állok, mily meglepő.
Jelenleg egy Aoc 2470sw monitorom van, amit még anno használtan vettem.
FHD, TN , 24", 60hz.Nem lenne vele gond, el bubognék vele még egy ideig, de kezdi megadni magát és úgy döntöttem, hogy itt az ideje egy új vásárlásának.
Egyenlőre 2 féle monitor van képben.
Az egyik az Aoc 24g2u
A másik a Acer Nitro VG240YP144hz, FHD, 24", IPS lenne a cél ezen árkategória környékén.
Mit gondoltok, melyik lenne a megfelelőbb vétel, járékra és filmezésre lenne használva.
Esetleg ha tudtok egy jobb választást, azt is szívesen fogadom.
Köszi!
-
Viperator
őstag
Szép napot, Urak!
Nem követtem a technikai fejlődést. Régi Dell Ultrasharp monitorom van (U2515H), szeretnék nagyobbra váltani, továbbra is az Ultrasharp jó a képek szerkesztéséhez? Vagy van már jobb?
(természetesen kalibrálva lesz)Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
-FreaK-
veterán
Dell Alienware AW3423DW 175Hz QD-OLED UltraWide
[link]
Azta.. Csorog a nyálam kicsit azért lehetne magasabb a kép frissítés, de így is jó[ Szerkesztve ]
-
sztivo
Topikgazda
válasz instantwater #121232 üzenetére
Az lesz, köszönöm! Akkor megpróbálok valamit, de sanda, hogy én is rendelem, a 14 nap miatt
-
sztivo
Topikgazda
válasz Erunosta #121237 üzenetére
Ez játék függő is, de inkább 16:9-re készülnek, mint 16:10-re. Szóval inkább "elvesz" a széléből. Ezt most én is tapasztalom, mert pillanatnyilag visszaléptem egy 16:10-es monitorra.
Az fps meg szerintem max 2-3 csökkenéssel jár, ugye attól is függ, mivel játszol, ha eddig V-Sync-el stabilan 60 volt, ezután is az lesz.
-
válasz sztivo #121247 üzenetére
Köszönöm!
Hát ez elég szomorú. Mondjuk ha azon 1920x1080-on játszok "keep aspect ratio" beállítással akkor legalább ugyanott vgyok ahol most. Böngészésnél, meg úgy általában igénylem a ezt a 16:10 képarányt. Az még kérdés, hogy akkor rosszabb lesz a képminőség játékokban mivel nem natív felbontás vagy ezt orvosolja az keep aspect ratio beállítás?
Időközben eldöntöttem, hogy mindenféleképpen átállok 16:10-re. Sose voltam kibékülve ezzel a 16:9 "széles" képaránnyal, dehát mivel nagyobb volt mint a régi CRT amiről váltottam összeségébe örültem neki. Nem foglalkoztam a képarányokkal azóta így azt se tudtam van ez az 1920x1200, meg elfogadtam hogy 1920x1080 a standard. -
Komplikato
veterán
válasz -FreaK- #121245 üzenetére
Mások kiszúrták, hogy a most bejelentett G-sync ultimate monitorok egyikén sincs HDMI2.1, így a fenti Alienware monitoron se. Ezért is lehet a képfrissítést limitáció, és ez egy G-sync limitáció.
4K vonalon a Predator X32 (gsync u.) is csak 2.0-val jön, az X32FP (freesnc verzió) meg 2.1-el, persze utóbbi 200 dollárral olcsóbb.Azért én ezt a QD OLED monitort elfogadnám ajándékba, tippre drágább lesz mint a 42, 48, 55 colos gamer OLED motyók. Van rá 3 év beégés elleni garancia, TN panel hívőknek meg megemlíteném a 0.1ms G2G reakció időt is.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest