Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #24402 üzenetére
Az inkább Anycall, nem? Anycool viszont már cect, ha jól tudom...
Visszatérve a fotós mobilokra: ott van még a viewty meg a samu g600/g800 is! Azok sem olyan vészesen drágák!
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
korpicschess
veterán
Jaaa. Nem is figyeltem, hogy mi van leírva, már készültem lefeküdni. Azthiszem neked van igazad, de most semmiben sem vagyok biztos.
Jó éjt all.szerk: Samsung nem kell, G800 baromi nagy és nehéz, olyan sem kell..
Érintős sem kell ilyen árért.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #24404 üzenetére
Vegyél egy motorola t720i-t! Nekem volt régen olyan, még az első Való Világ döntőjében nyertem! Mekkora egy királyság volt akkoriban: csatlakoztatható kamera!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Prego
senior tag
Telefont szeretnék vásárolni, amiket kéne tudnia:
Bluetooth füles, mp3 csengőhang (van egy pár zeném, amitől emberek a plafonramásznak ), Win 7 x64 kompatibilitás (ezért vált szükségszerűvé lecserélnem a készüléket), kicsit Nokia márkahű vagyok, Vodafonos függőség belefér ....
Amit kinéztem : Nokia 2730, nagyon olcsón megkapom.
Vélemények?[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
rizso
addikt
válasz Sly Bp. #24406 üzenetére
Fényképezni kell neki Szerintem úgyis vesz mellé majd még egy psp-t vagy ipod táccccs-ot
-
Joe bácsi
őstag
Nokia 6700-ból lesz és ha igen, mikor "i"-s változat?
Remélem abban a gps helyett wifit raknak bele. Ekkora b@rmot, aki a gpst erőlteti!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Pastika
aktív tag
Sziasztok! A páromnak szeretnék telefont venni, várnék pár ötletet tőletek.
Elvárások:
-Érintőképernyő, de nem elsősorban kapacitív. Úgy láttam műkörömmel problémát okozott neki az iPhoneom használata
-Nem kell nyílt op rendszer (úgyse hiszem hogy kihasználná)
-Jó kamera+legalább led vaku
-Ha van az érintő mellett billentyű nem hátrány
-minőségibb kialakítás, azért ne 500 ft-os műanyag legyen
-könnyű kezelhetőség
-ár max 70 ezer HUF
-nőiesebb, dizájnosabb kinézetNekem elsőre az LG BL-40 jutott eszembe. Várnám az ötleteket!
-
bigmasterg
addikt
válasz Pastika #24412 üzenetére
Egyik alternatíva lehet az lg gw620.
A második pontnak igaz nem felel meg, mivel android, de ez nem hiszem, hogy probléma lenne, de rezisztív (ezt rótták fel, mint legnagyobb hibája), 5mpixel+led vaku, fizikai qwertz billentyűzet és nem is túl nagy a készülék, így női kézben se néz ki hülyén. -
rizso
addikt
válasz Pastika #24412 üzenetére
Esetleg Samsung Jet, Omnia1-2(ugye win), SE Vivaz, Satio(symbian), Diamond1-2...
Igaz, hogy a fentiek többnyire nyílt oprendszeresek, de nem bonyolultabbak egy sima telefonnál, főleg ha nem buhaerálásra kell neki! Meg azt nem mondtad, hogy jöhet-e használt...Az általad említett LG is megtenné, vagy bigmasterg javaslata is jó(sőt...). Ami tuti tetszene neki, az egy LG GD900 lenne, csak ha jól tudom kapacitív kijelzője van
-
Pastika
aktív tag
Nem, használtan semmiképpen sem. A nyílt op-tól azért félek, mert szeret bolyongani a telefonban, na most ha egy WiMo-nál sikeresen belenyúl valamibe, még én se tudom helyrehozni
Gondoltam még N97 Minire. Igaz hogy nyílt de szerintem még a symbiannal még elboldogulna. Megnézem ezt az LG-t amit mondtál. -
rizso
addikt
válasz Pastika #24415 üzenetére
Hát ha csak új jöhet, akkor eléggé leszűkül a kör Igazából marad az LG és a Samsung...
-
-
rizso
addikt
válasz Pastika #24417 üzenetére
Szerintem tökéletes egy csajnak! De azt még nézd meg, hogy kapacitív-e(de elvileg van benne multitouch, szal tuti az), mert akkor a (mű)körömmel bökdösés nem fog menni!
-
HaZsolt
őstag
Srácok megvan az E51-es nagyon tetszik
-
HaZsolt
őstag
Nekem is bejön, még most tanulom kezelgetni. Skypeot meg MSN-t hogy lehet rá rakni?
-
meroly
veterán
válasz HaZsolt #24422 üzenetére
Ez már nem a mi asztalunk, javaslom keresd fel a telefon saját topikját vagy a nagy symbian topikot.
Használd egészséggel!Impossible is nothing
-
heroic
tag
sziasztok,
szerintetek melyiket érdemes megvenni? nokia n97, e72, 5800 vagy samsung omnia 2?
és azt is légyszíves, h miért az lenne a legjobb választás.
előre is köszi!self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
rizso
addikt
válasz Pastika #24419 üzenetére
Igazán nincs mit!
heroic: a felsoroltak közül Omnia2!
-
-
Prego
senior tag
Még egy hülye kérdés: ez az első 3G-s mobilom, eddig beértem a sima GSM szabvánnyal, ez a készülék azonban tudja az UMTS-t is, ami alapértelmezésben be is van kapcsolva.
Kaptam már két SMS-t is, hogy forgalmam meghaladta a 9, illetve 10KB-ot.
Szal a kérdés hogy a 3G használata nekem árban hogyan mutatkozik?Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #24437 üzenetére
Bemegy a szolgáltatóhoz és lezáratja kb ennyi!
-
norbest
aktív tag
Hali
Nem tud valaki 8800 hoz egyedi házat??? Réged mobiado -tól rendeltem lamborghinisat, de most nem tudom őket elérni.... -
Prego
senior tag
válasz korpicschess #24437 üzenetére
2003 óta ugyanaz a Vitamax City feltöltőm van, talán egyszer próbáltam ki a WAPot, de nem nyűgözött le annyira, mindenesetre kikapcsoltam.
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
takidj
csendes tag
Csáó!
Telót szeretnék venni, de h őszinte legyek igen belekeveredtem a nagy választékba. A Samsung Omniával szemezek jelenleg. A lényeg, hogy legyen rajta rádió és GPS, jó képeket lehessen vele csinálni (legyen vakus stb), a zenelejátszó funkció nagyon fontos (jó minőség, sok hely a mixeknek stb) és legyen minél kisebb. Jó lenne vmilyen operációs rendszeres telefon, amit minél jobban testre lehet szabni. Azt hiszem röviden ennyi. Max 50.000-et szeretnék rászánni. Ha valakinek van jobb ötlete az Omniánál azt szívesen veszem!
Üdv, Taki
-
Shiku
aktív tag
Egyik ismerősömnek kellene telefon.
Mindenképpen új, 20.000Ft alatti,
és ha nem független akkor T-mobilos Dominós.Az lenne a legfontosabb, hogy jól nézzen ki.
Iskolás gyereknek lenne, (fiú.)
Hogy fotózni lehessen vele az azért kell, de különben nem igazán vannak elvárásai egy telefonnal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest