Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rattan
tag
válasz tibibi #14331 üzenetére
Hát igen, ha nem szabványos a mérőhely, akkor kell még egy átalakítás is először.
Szóval, akkor a korábbi hozzászólásom kiegészítése:
Nálunk telekhatáron van a mérőhely, kb 1 éves kialakítás, szabványos szekrények vannak, egy fém keretre erősítve.
Így ehhez csak hozzá kell csavarozni a harmadik egyfázisú szekrényt, a fenti díjak így értendők. -
fulton
addikt
válasz tibibi #14331 üzenetére
bek*ják a "nem szabványukat". Csak ezt tudják majmolni, srácok ne adjátok fel. legyetek rámenősek minden követ mozgassatok meg és jó lesz. nekem durván 2 hónap utána járásba telt (non stop).
Sok függ a reg szerelőtől, mennyire hajlamos , és együttműködő. Az eonos- ügyfélszolgálattól akivbel rendezed a papírrokat, és persze a szerelőtől aki felteszi az órát.Én 10 szerelőt végig jártam mire találtam egyet aki hajlandó volt arra ami nekem az elképzelésem volt. Mind azt nyögte csak "hát ide új szekrény kell" mert igy szabvány ugy szabvány...elmennek az *. Lehúzás az egész. Volt akit én küldtem el.
Végül csak összehoztam azt a k* H mérőt 15-20e forint ráfordításból. De én is dolgoztam rajta "fizikailag is".
Nem feladni!!! és nem kell elhinni hogy "nem lehet" így be kell húzni az új kábelt kintről...bla bla ismerem már a szövegeket, meg szekrényt újat...mindenre van megoldás. Nekem van B-s Nappali és H-s is.
ja es EON[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs