Új hozzászólás Aktív témák

  • Martin97

    aktív tag

    Sziasztok!

    Következő hónapban 1 hetet kellene kibírni egy 10400-as yoobao bankkal. Maga a bank régi (3 év), de kevés ciklust (max 100-150) tekertem bele. 2 hónapja volt már olyan, hogy 3 napig erről töltöttem a telefonom + a 3020-as 4g routert is erről hajtottam, mikor picit netezni akartam. Viszont azóta lényegében kimúlt a telefonom akkuja: Nagyon kis áramerősséggel, 10+ órát kell tölteni mire feltölt. :(

    Ha a puszta matekot nézem, akkor elvileg a 40wh-ás bankkal simán újra tudom tölteni a gyárilag 11wh-ás akkut, (ami mára már 7-8 wh-ás lehet) legalább 3x ami elég is lenne, lévén hogy sokat nem használnám. Viszont hosszan lenne a bank terhelve kis áramerősséggel, de ennek elvileg nem kellene problémát okoznia.

    Ha lehet, akkor emiatt nem cserélném le a meglévő bankot és a telefon akkuját sem, mivel körülményes, és hosszú ideig tartana a javítás.

    Erősítsetek/cáfoljatok meg, hogy nem lehet gond ezzel a felálással és kihúzom a bankkal az 1 hetet. Tudom, hogy én is szoktam itt segíteni, de ez a felállás kicsit elbizonytalanít.

    Jelige: Van mikor a mesternek is segítségre van szüksége, amit előre is köszönök. :)

    #1360) ricsiii01: Szerintem a varta. Elvileg mindkét bank megfelelően jó minőségű. De azonos áron a varta többet ad: 2 kimenet + led lámpa.

    ÜDV
    Martin

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák