Új hozzászólás Aktív témák

  • Black_Sheep

    tag

    válasz #98593280 #54730 üzenetére

    Nanoxia DS2 tulajként kicsit árnyalnám a képet: Giga G1 980 Ti ül a házban egy I5 2500k + Alpenföhn Brocken 2 társaságában, EVGA G2 750-es táppal. A gyári ventik vannak bent, most tervezem a bővítést, mert a ház így nem hűt jól. A kártyám terhelve 75 C-t nagyon hamar eléri, így a ventijei felpörögnek. Bár egy hangszigetelt házról beszélünk, a kari hűtését kb. 1,2 méterről, fülesen, játék közben is hallom. Ha megy a játék, a nappaliból (kb. 16 m távolság a géptől) is tisztán hallani a kártya ventijeit. Több G1 tulaj is csodálkozott a magas hőfokon.

    Nem elrettentésül, mert valószínűleg csak én fogtam ki hibás darabot, de a tapasztalatok:
    1. az egyik lába mozog, a tartópöckök ki voltak törve (szerelés után vettem észre)
    2. a lemez kézzel könnyen hajlítható :U
    3. szerintem kevés a hely a kábelrendezésre
    4. a bekapcsoló gomb vezetéke 2 hét alatt megadta magát. 1 héttel az összeszerelést követően csak többszöri kapcsolgatásra volt hajlandó elindulni, pár nap múlva már be sem lehetett kapcsolni. Rá kellett kötnöm a reset gomb vezetékét, így be tudom kapcsolni.
    5. az USB 2 kábele szintén döglött, bármelyik foglalatba dugom az alaplapon. A korábbi házban működött.

    Mivel a régi házba nem tudok visszaköltözni, mert sem a kártya, sem a procihűtő nem férne el, így nem gariztattam. Ha a jelenlegi tapasztalatommal választhatnék újra házat, akkor nem a Nanoxiát venném.

Új hozzászólás Aktív témák