Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr@nkieWilde

    senior tag

    válasz Archer #5958 üzenetére

    Igen a DG-t vettem, többet nem szerettem volna áldozni rá, mert nagyon sok minden másra is kell a pénz, a fizu meg kevés sajnos.
    De az alaplapi hangkártya egyszerűen förtelmes volt, úgy hullámzott a zene, mint a víz és ha már sok hang volt jelen a zenében, egyszerűen, olyan volt, mintha kipukkadtak volna a hangok és "eltűntek"... Hát mondom ez nem állapot, úgy voltam vele beszerzek egy másik alaplapot, meg még nem volt ATX méretű lapom sosem, és ezt is szerettem volna kipróbálni, erre az asus lapjának a hangkártyája sem volt jobb, ráadásul non-stop kék halálozott, mert a ramokkal nem jött ki jól :N (még vindóz telepítés közben is), aztán vissza a régi lapom. és el kezdtem nézegetni mi lehet a probléma forrása a hanggal. Azt is gondoltam, hogy hangfal, de mikor rákötöttem az mp3 lejátszómat (ami azért elég jófajta: Cowon U5) tökéletesen szólt az a szám, ami az alaplapnál pocsékul szólt. ekkor a hangfalakat kipipáltam, majd betettem egy régi sound blastert kx driverrel és láss csodát: az már szépen szólt, csak nem tudtam beállítani, hogy játéknál is legyen hang, ne csak filmnél, meg zenénél.
    Ekkor elhatároztam, hogy megveszem a DG-t, és egyenlőre bevált a dolog, bár én nem "komolyabban" hallgatok zenét, nincs is komoly cuccom zenehallgatáshoz, :N de nagyon ingerel ha valami csúnyán szól, nem is tudok közben a zenére figyelni :N .
    Szóval igen 6,5k megér, úgyhogy ha valaki ilyen összegeben venne kártyát ezt vegye. :K

    Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!

Új hozzászólás Aktív témák