Új hozzászólás Aktív témák

  • BluEyes

    őstag

    válasz Tomifromspac #13951 üzenetére

    Tudunk olyan fórumot, de itt is kaphatsz választ. Csak ne legyél ideges!
    A Rignek is van VST verziója, fönn is van a gépeden, mert a progi telepítője felrakta (hacsak az installkor le nem tiltottad) amit szépen beilleszthetsz az Orionba, úgy mint bármilyen más virtuális hangszert, így máris együtt fog szólni a többi hangszerrel, nem kell másik kártya.
    Ha a standalone Rig mellé mp3-at, videot, YT-t stb szeretnél közben, akkor egy sima 1000 forintos kártya is megteszi innen az Apróról. A mostanin fog (mondjuk) szólni a Rig mint eddig. A kimenetét pedig bedugod az új kártya vonalbemenetébe, jelszintet beállítod a keverőjében, és kész is. Fontos, hogy az új kártya legyen az alapértelmezett eszköz a windows számára. Arra is figyelj, hogy NE legyen egyforma a két kártya csippje, mert a hasonló driverek miatt összegubancolódik a windows, az ASIO meg még gonoszabb. Jól megkülönböztethető legyen a két kártya.
    A Rigbe be is lehet importálni elvileg az mp3-at (tape deck), de ha lesz 2 kártya, akkor ne kínlódjál vele.
    Szóval a lényeg, hogy az egyszerű kártyák ha ASIO-znak, akkor mást nem tudnak, ezért kell egy 2. kártya a gépbe, de nem kell csúcs cucc, olcsó mezei is teszi a dolgát. Ha minőséget is akarsz, az viszont már pézes történet.
    Remélem, valami ilyesmire voltál kíváncsi.

    Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

Új hozzászólás Aktív témák