Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz snowdog #4528 üzenetére

    A nüMaps Térképfrissességi és NüMap Lifetime Garancia [link]
    Egyszerűen regisztrálja Garmin nüvi vagy zūmo készülékét a myGarmin honlapon (segítségért a regisztrációhoz kattintson ide!) a használatbavételtől számított 90 napon belül, és máris megláthatja van-e valamilyen ingyenes frissítés a készülékéhez.
    Fontos, hogy a 90 napos határidőt túllépve a rendszer nem biztosítja a díjmentes frissítést!
    A nuMaps Guarantee™ frissítés kizárólag egy alkalomra szól, az első frissítésre. Ellenőrizze, készüléke jogosult-e díjmentes frissítésre az alábbi hivatkozáson: https://my.garmin.com/maps/nuMaps.htm, majd gépelje be készüléke gyártási számát a "Check Your Device" lehetőségnél.

    nüMaps Lifetime Europe
    2009. februárjától egy újabb funkcióval bővült a nüMaps rendszer, melynek keretein belül egy egyszeri díj megfizetésével a készülék élettartamáig (illetve addig, amíg a gyártó az adott készüléktípushoz frissítést biztosít), évente több alkalommal díjmentesen frissíthető a gyári City Navigator Europe térkép. Ez a lehetőség a beregisztrált felhasználóhoz és készülékhez regisztrálódik, mely nem átruházható, illetve nem vihető át más készülékre. A nüMaps Lifetime kártya bruttó 26900Ft-ért vásárolható meg.

    A frissítések online, letölthető formátumban érhetők el, melyhez nagy sebességű Internet kapcsolat szükséges. A nüMaps Lifetime Europe rendszerhez CD vagy DVD lemez nincs.
    2011. szeptember 1-től a Visegrádi utcai üzletünkben a nüMaps Lifetime térképtöltés munkadíja 2400 Ft+ÁFA (bruttó 3000 Ft).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák