Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Én nagyon nagyot csalódtam. Volt korábban egy kis MS wireless egerem. Össze vissza akadozott és állandóan alukált, amikor használatba akartam venni, így rángatni kellett előtte egy kicsit.
Aztán vettem egy Anne Pro billentyűzetet, ahol aztán tényleg nagyon nem kell azonnal eljutnia a jelnek a gépig, de minden volt ott csak stabil jel nem. Állandóan eldobálta magát meg nem minden karaktert vett be.
Ehhez képest még a unifying-os cuccokkal ilyen gond nem volt, pedig van a cégnél jópár mindenféle low-end szutyok, de még azok is működnek stabilan.
Most nem azt mondom, hogy a HP nem fog. Csak akkor még inkább a Logi.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
félisten
Segitsetek ki.
Mindennapi munkara + Dota2-hoz keresek egeret.
- Logitech G Pro Wireless: nagyon kicsi, egyebkent tokeletes
- Mionix Naos 7000: jo lenne, de claw gripre nem idealis
- Zowie EC1-A: a gombjai tul nehezen kattinthatoak es a gorgo nem tetszik, egyebkent a merete es formaja pont joNagy kezem van, wireless elony, plusz gombok nem kellenek (elore/hatra, jobb-bal, gorgo), L-es/XL-es kesztyuket hordok, amolyan felig-claw gripem van, es nem vagyok pro jatekos (kozel sem).
Otletek?
while (!sleep) sheep++;
-
ribizly
veterán
válasz ribizly #74566 üzenetére
Na akkor folytassuk. Ma jártam a boltban, ahonnan származik és 1000 kattból 1x sem jött a double (ezzel volt tesztelve). Azt mondták, hogy többeknél volt már ilyen gond és az esetek 99%-ban arra vezethető vissza, hogy közel van a wifi router. És tényleg. Kábelen minden hibátlan. Besz@rás.
Na és akkor mondok még egy érdekességet: Azt állították a srácok, hogy a G403/603/703 esetében a görgő hibás irányba görgetése is erre vezethető vissza. Hogy ennek mennyi az igazságtartalma (lévén akik kiderélték az encoder-t azoknál megszűnt a probléma) azt nem tudom eldönteni, de az biztos, hogy lesz itt némi probléma a setup-al, ahogy az eszközök egymáshoz közel vannak az ilyen wireless eszközöknél.
No long story short ezt most megúsztam.Más
Volt szerencsém rátenni a kezemet a Finalmouse air58-re. Hát basszus! Az már abban a súlyban van, ahol fel sem tűnik. Az még minidg zavar, hogy nincs semmi, ami védje a belsejét, de ettől függetlenül az egyik legjobb egér ami a feature set-et illeti (a szupi wireless Logitech G-s egerek mellett). Természetesen pofátlanul sok $-t kérnek el érte a nyerészkedők, de tényleg durva mennyire frankó.@(#74610) mobal
+1[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz micafighter #74613 üzenetére
Arról van szó, hogy többeknek feltűnt ez a jelenség:
Néhány kör az egérrel a padon és jön a duplázás. Majd bedug kábelre és megszűnik.
link|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
törölt tag
válasz ribizly #74614 üzenetére
Amit találtam bontott képet róla, azon foltosan poros a gomb sík része és a felső burkolat belső része, ahogy a nagy térerő mellett tartott műanyagokon CRT monitor/TV-ben szokott lerakódni a por, pl .: [link] [link] szóval hajlama az biztos van rá.
Műanyagot is és úgy tudom pcb-t is lehet kezelni antisztatikus spray-el, ami meggátolja a szigetelőkön a töltés szétválasztást, statikus feltöltődést.
Mivel visszakerült hozzám az elajándékozott egér - ugyan semmi kedvem hozzá - csak szét szedem, és ezt is felgöngyölítem, kapcsolót és rugókat is cserélek rajta, encodert is ki takarítom/újrazsírozom...stb.
Jó lesz ez..
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Logitech G602, vagy G305 egeret ajánlanátok WOT-hoz.
Csak azzal játszom, ez a két egér között próbálok dönteni.Köszönöm a segítséget!
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
Gaben92
őstag
válasz ribizly #74622 üzenetére
Hát ha súlyos is nekem a valaha volt legkényelmesebb egerem. Próbáltam sokat, de nekem mint ha a tenyerembe öntötték volna annyira jó a fogása.
Ha a Logi ugyanezt a formát kiadná egy kevésbé súlyos wireless-ben tőlem akármennyi lóvét legbolhatnának érte, kettőt vennék. Egyet itthonra, egyet melóba.
Mellesleg van valakinek tippje G602 formájú kevésbé súlyos wireless-re szabadonfutó görgővel? Melóhoz kéne kizárólag (TIA Portal, Step 7, baromi sok PDF), szóval a szenzor annyira nem lényeges, a forma meg a szabadonfutó görgő viszont igen. Most ilyen csóri wireless Logi van bent, gondoltam rá, hogy beviszem a G502-t mert egy éve a szekrényben porosodik de azt reflexből palmra fogom, arra meg kicsi (gyűrűsujj ujjbegye is padon, kisujj meg totálban)
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Zaied
Topikgazda
Hali!
Microsoft Pro IntelliMouse-t hol lehet beszerezni ami nem kamu?
A választ előre is köszi! -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg 2db Razer egeret használok. Az egyik a DeathAdder Elite, a másik a DeathAdder Chroma.
Méretre ezek tökéletes egerek, talán a régi SteelSeries Rival egerem volt ami jobban kézre állt.
A kérdésem az lenne, hogy van olyan egér most a piacon, ami jobb mint a jelenlegi egereim és méretben hasonló?Steelseries Rival 310 ami hasonlít a régi rivalra ahogy nézem, ez jobb mint a razer?
köszi
-
Vanir
veterán
válasz #05304832 #74632 üzenetére
Szerintem a lenyomás annak fejében változik, hogy a görgetést milyenre állítod, de ebben nem vagyok biztos. Miket próbáltál? Első generációig visszamenőleg az összes DeathAddert kipróbáltam, mindegyiknek kellemes volt a görgetése és a lenyomása is. Abyssusok szintén, bár azoknál talán a lenyomás egy fokkal nehezebb. Most volt nálam egy Mamba Elite, annál sem tapasztaltam semmi nehézkességet.
-
Vanir
veterán
válasz #05304832 #74634 üzenetére
Én is allergiás vagyok erre, ezért nem barátkoztam még meg teljesen a GPW-vel, pedig már a harmadik fajta kapcsolót próbáltam ki benne. Ettől eltekintve nem hiszem, hogy a Basilisken kívül bármelyik Razernek problémája lenne görgőkeménységet illetően. Tény és való, hogy a Rival 310-é kifejezetten könnyen kapcsol, a 600-é és a 650-é pedig még könnyebb.
[ Szerkesztve ]
-
LaCupacabra
csendes tag
sziasztok,
Eljött az egér váltásom ideje sajna. Idáig MS intellimouse , MS Wheel mouse-t használtam.
Leginkább FPS game megy. De RPG is akad nagy számmalÁrban növekvő sorrend.
1.: Asus sica ( a cserélhető kapcsoló miatt.)
2.: Zowie EC2-A
3.: Logitech G403Persze ha vannak még ötletek szívesen fogadom
[ Szerkesztve ]
BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
ribizly
veterán
válasz LaCupacabra #74642 üzenetére
Összefoglaló, hogyan kérdezzek és akkor tudunk érdemi ajánlást is adni.
-
LaCupacabra
csendes tag
válasz ribizly #74643 üzenetére
Na igen előbb olvasnom is kellet volna
1. Mennyi a keret? Max.: 20.000
2. Használt piac játszik? Talán.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem nagyon...
4. Mire használnád az egeret? Leginkább FPS , RPG ( hack and slash)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm , claw
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. hossz.: 18cm szélesség: 10 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? MS miatt csak 400 volt elérhető
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) 3 , 5 gombbal megvagyok.
BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
ribizly
veterán
válasz LaCupacabra #74644 üzenetére
Logitech G102/203 ha megbarátkozol a fingertip-claw fogással.
Logitech G403, de akkor kell egy mouse bungee, mert vacak a kábele.
Steelseries Rival 110
Steelseries Rival 310 vagy Razer Deathadder Elite ha palm-ra lövünk és nem akarsz mouse bungee-t.
Zowie ZA13, bár lehet keskeny volna, de a ZA12 meg lehet kicsit hosszú.EC2-t nem javasolnék.
ASUS Rog Sica sem rossz, bár ott csak 3 gomb van.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
smallmer
őstag
Szétbontottam a kérdéseimet/meglátásaimat ami még felmerült:
1.:
Ha jól értelmezem, akkor amennyiben a 3 gomb nem zavaró a Rival 600 oldalán akkor SteelSeries-ből az a legjobb választás.2.:
Razerből a Mamba Elite az egy jobb szint mint a DeathAdder Elite? A Mamba Elite vs Rival 600-ból kit hoznátok ki győztesnek?3.:
A Mamba Wireless ha jól tudom még nem tökéletes. Ezt meg tudjátok erősíteni?4.:
ZOWIE-ból csak az EC1-B rúghat labdába? Ezt hova helyeznétek a fentebb említett egerekhez képest?Köszönöm szépen.
-
ribizly
veterán
válasz LaCupacabra #74646 üzenetére
A link nem jó, de gondolom az Essential-ra gondoltál. Passz. Az nem tudom hogy viszonyul az Elite-hez.
-
Vanir
veterán
válasz smallmer #74647 üzenetére
1: Valahogy úgy, de döntsön a kényelem.
2: Szintén kényelemfüggő, egy szinten vannak kb.
3: Nincs róla konkrét objektív teszt, de ha nem kompetitív játékra kell, akkor tutira jó. Csak az optikai szenzoros legújabb kiadást vedd.
4: Ha jobbkezes kell, akkor igen. Én nem venném a Zowie-t, mostanában elég gyenge a QC náluk, meg a gombjai is meglehetősen gányok a többihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest