Új hozzászólás Aktív témák

  • brokizoli

    újonc

    Sziasztok!

    Van egy CM storm octane egerem (tavaly kaptam szülinapra billentyűzet + egér kombó). Az a problémám vele, hogy a görgő kb. 2 hónap alatt meghalt a gombok mostanra érték el azt az állapotot amitől a hajamat tépem (dupla kattintás, érzékelés kihagyás).

    Na szóval a kérdés, hogy szerintetek megéri bajlódni vele, mikrokapcsolókat + görgő "biszbaszt" beszerezni és kicserélni, vagy inkább vegyek egy új egeret?

    1. Mennyi a keret? -10-20k inkább 10-hez közel tényleg nagyon fájna a szívem többet kiadni rá.
    2. Használtpiac, és / vagy eBay? -nem
    3. Mire használnád az egeret? - általános használat, shooter, rpg, moba
    4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? - fingertip. Akkora egeret én még nem láttam amit telitenyérrel kényelmesen tudnék használni.
    5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - Nem szeretem emelgetni az alkarom, játékban szeretek egy csukló mozdulattal teljesen körbefordulni. Számszerűsítve: kb. 8-10cm/360°
    6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - Az új egérrel kapcsolatban a legfontosabb elvárásom, hogy bírja a strapát, 2-3 évig azért lehessen használni. Ha nem tökéletes az optikai érzékelője leszarom, nem vagyok pro, de a gombok + görgő működjenek évekig.
    Kényelmi szempontból még fontos, hogy lehetőleg ne legyen gumis, mert izzadékony a kezem és kikezdi ezeket a gumikat, pár használat után undorító ragadós lesz a tapintása.

Új hozzászólás Aktív témák