Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonczip
tag
válasz salytmasztor #41603 üzenetére
Mobil verzión írtam, ezért ezt az opciót nem láttam.
-
zzeN
aktív tag
Megérkezett a G402, eddig kényelmes, pont beleillik a kezembe, eddig jó vételnek tűnik. A görgőt tényleg erősen kell lenyomni, de majd bejáródik.
Kérdés: 500Hz vagy 1000? Van bármiféle jelentősége?
-
dobragab
addikt
-
gonczip
tag
Esetleg konkrét típusokat tudnál ajánlani?
-
asus1
aktív tag
Vettem végül egy logitech g502 egeret
Nagyon jó, nagyon meg vagyok vele elégedve. -
tepenzed
őstag
A razer nagánál van jelenleg hasonló árú de jobb egér? Legyen rajta sok gomb mmhozhoz,mobához
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
1. generációs Razer Deathadder (1800 dpi-s verzió) lecserélésén gondolkodom.
Fontos szempontok:
játékra kellene
jobb kezes, ergonómikus legyen
palm grip-et már megszoktam, maradnék annál
lehetőleg könnyű legyen (mostani 105g, ennél lehet könnyebb, de sokkal nehezebb ne legyen)Mit tudnátok ajánlani néhány típust?
Köszi, előre is.
-
mqm
senior tag
Az egér készítőjének magyarázata!
"Nem a szenzora lett "módosítva", hanem a szenzor optikája lett 1mm-el megemelve a gombok és a kábel oldali részen ,így a szenzor és az optika lencséje "előrefele" néz az egérpadra (a hagyományostól eltérően, amikor függőlegesen pásztázza a padot)."[ Szerkesztve ]
-
naja
aktív tag
válasz jaffa 2843 #40388 üzenetére
Ok, köszi. Ismét itt tartok, hogy kellene egy az új egér.
Az A4tech-ről kiderült, hogy csak 800 dpi-n szabad használni, mert akkor sokkal pontosabb. Igazából meg is tartanám, ha nem hányt volna be a görgője ismét (10 éves).Szóval az ajánlott listából melyik az amelyik:
-pontos -- minél inkább raw adatokkal dolgozzon, interpolálás, AS stb. mentesen,
-min. 5 gombos (3 alap+2),
-görgő könnyen jár és pontos is (sokat használom),
-gyors (400 dpi felejtős),
-átlagos méret (ugyan ujjas/karmos fogásom, de csak azért mert hosszúak az ujjaim, és nem a mostani egerem a nagyon kicsi)
-minél olcsóbb
-a halkítást majd megoldom az ajánlott módon, így ez most nem fontos, de persze még mindig előny, ha csendes.Köszi előre mindenkinek!
-
mqm
senior tag
válasz jaffa 2843 #41633 üzenetére
Szomorú..
41630 L@co:
3.5g ajánlott. Az újabbak vacak szenzort kaptak. :| -
Vanir
veterán
Az ajánlottak listájában benne vannak. Nincs velük baj egy átlag júzernek, amúgy állítólag kicsi smoothing van bennük.
-
Télapó_
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket vegyem?SteelSeries Kana V2 13k vagy SteelSeries Rival Fnatic Edition 22k ért?
Válaszokat köszönöm.
Üdv.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Milyen egeret tudtok ajánlani LoL-ozásra, általános használatra, Steelseries QCK Mini egérpad mellé, tenyeres fogáshoz?
Nézegettem magyar és ebay árakat és brutális különbségek vannak, úgyhogy szinte biztos, hogy ebay-ről veszem majd. Maximum 6000 Ft-ot szánnék rá. Megköszönném, ha mondanátok ennyiért, illetve 1-2 kicsivel olcsóbb/drágább alternatívát is.Köszi!
-
dobragab
addikt
Ma jött hozzám egy Tesoro Gungnir H5 és egy SS Kana v1 használtan. Tesztek, vélemények nemsokára jönnek, de addig is: Tesoro Gungnir-t továbbra se vegyen senki! Ez az egér borzalom!
Szégyent hoz az A3090-re ez a förmedvény. Addig is egy Paint teszt elöljáróban. Az alsó, vízszintes vonalak húzása közben az egér végig vízszintesen mozgott, a kurzor meg nem!
Legalább tanulságos volt a teszt, interneten található review-oknak ennyire kell hinni.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Ryder1
senior tag
Ne zavarjatok össze!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest