Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Don
csendes tag
a téma cime találo jelen esetemben.
történet,jelenség:
a proci,egy 3200+ venice 939-es. nincs tuning,nincs fesz emelve,mégis 50fokos.
asus triton 77el hütöm, carraápoliroztam már,de kiderült semmi értelme nem volt,mert a proci kupakja olyan hideg 9 ora game után,mintha a polcon heverne...ha leveszem a hütést rola,ami ugye kb 2 másodpercbe kerül,jég hideg.mi lehet e jelenség oka?
és akkor miért irja minden,hogy 50 fokos?06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel".
-
The Don
csendes tag
gondoltam rá,ez jogos,de a másik fele ott van,hogy jég hideg a proci...menet közben
06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel".
-
The Don
csendes tag
na igen,valamelyest melegszik,mert gyári hütövel azért 60 fokot ir,este leveszem a hütést,meglátjuk csupaszon mennyit melegszik,lehet nem is kell hüteni?
és igen,örülnék ha nem kéne hüteni...
a procim topicját hagyjuk,nem hinném,hogy aki 939-es procihoz am2-es lapot vett,megmagyarázza ezt nekem..személyiségi jogokra hivatkozva nem nevezem nevén...06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel".
-
The Don
csendes tag
hehe,a teljesitmény jo,de most hogy igy látom,a képek alapján,biztos nem vezsek i7-et,mert a ph toplistában magáért beszél az elsö 2 hely,ami az enyém,és ahogy nézem az i7 + lap,ram árait,negyedébe se volt a gép,amivel csináltam.
jah igen,9800GT oc 3d mark 2006,alap...
[ Szerkesztve ]
06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel".
-
The Don
csendes tag
elég ez az elsö 2 hely,és csak a kiváncsiság hajtott,mikor ezt csináltam,
25 volt a procim,a 2giga crucial 5k,az msi p45 neo 2 volt 15be,és a 9800GT meg kamionrol lesett darab,ha jol néztem a számlát,belekerülhetett vagy 6 üveg sörömbe...de nem ez a lényeg,megcsináltam,lesöpörhetsz,nem érdekel
egy játék van,amit esetleg játszok,az a moha,azt meg viszi egy 700as cerka is meg egy mx 440.
de térjünk át privbe elmélkedni,nehogy szo érjen minket a tárgyeltéréstöl...
[ Szerkesztve ]
-
The Don
csendes tag
kérdezted ujonnan vettem e és hogy honnan volt,kitöl volt?
és mikétn került nekem 25be?hagyjuk már az elöitéleteket...
-
The Don
csendes tag
lehetett volna lopott is a procim,ha nem attol vettem volna,akitöl,elgondolkodnék..ez tény.
a másik fele,hogy ha csak egyszer lenne részem hasonlo dologban,mint amit emlitesz,tesom lenne az elsö,aki lelöne a teve utca tetejéröl egy sniperrel,hogy az ö neve még véletlenül se kerüljön elö,hogy némá,te rendör vagy,az öcséd meg lopott cuccal bizniszel...
kellemetlen szituácio lenne sztem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest