Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Egy FX-6300hoz megfelelő lenne egy Arctic Freezer Xtreme Rev 2?
-
dudu5130
őstag
Mellesleg egy procinak, ami pl legyen az én esetemben egy fx-6300, mi az egészséges hő tartománya alapjáraton és terhelés alatt?
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz Potzee #53600 üzenetére
Nincs PCX-en én meg ott válogattam össze a cuccokat és nem akarok 2 helyről rendelni. Ez esetleg milyen?
-
-
dudu5130
őstag
Csak ha mindent onnan rendelek ahol a legolcsóbb akkor mindre rájön a szállítási költség. Azt meg nem akarom pluszba fizetni. mellesleg náluk van általában a legolcsóbban minden. Lehet idegesítő, hogy ennyit akadékoskodok és kérdezek, de nem ismerem annyira ezeket a márkákat és a házak minőségét.
-
dudu5130
őstag
válasz vjozsef #53614 üzenetére
Több nem lesz rá és nem hinném, hogy egy szutyok 8 ezer ft-os ház szétdől 2 hónap után zárlatot csinálva az egész rendszerben és leég minden cucc. ha nem elégedek meg vele akkor majd később ráérek vakarózni, de gyorsan kellene, mert lapim van ami kezdi bemondani az unalmast és nem akarok rá költeni. Úgyh, az a zabszem nem olyan kicsi a seggemben. De nem offoljuk már szét ezzel a topicot.
-
dudu5130
őstag
Lehet hülye kérdés, de a hűtők ventilátorja fújja rá a levegőt vagy szívja el? Vagy fajtája válogatja?
-
dudu5130
őstag
Scythe Katana 4 és a CM Hyper 212 Evo közül melyik lenne nyerőbb egy FX-6300ra?
-
dudu5130
őstag
-
dudu5130
őstag
Megrendeltem az új konfigot, FX-6300 alá egy Be Quiet! Shadow Rock 2-t csíptem. Kíváncsi vagyok hogy bírja majd a nyúzást
-
dudu5130
őstag
Hogy ajánlott feltenni a hűtőt? Merre fújja a levegőt? A ház Cooler master n300 a hűtő meg bq shadow rock 2.
-
dudu5130
őstag
54072es kommentre valaki?
-
dudu5130
őstag
Üdv! Jelenleg van egy shadow rock 2 hűtőm egy FX 6300-on. Szeretném cserélni Ryz 2600x-re. Szerintetek tuning mellett elég lesz még? Az FX-et 4300 MHz-en még bőven kordában tartja. Én játékra használom a gépet szóval nem tudom elég-e alá.
-
dudu5130
őstag
válasz garfield-r #81184 üzenetére
Bőven elég. Az én házam 160 mm magas hűtőt képes fogadni és 160-as is a hűtőm. Így is van kis hely.
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Hűtő pasztát újra pasztázáskor mivel a legcélszerűbb eltávolítani, letakarítani a hűtőről és a processzorról? -
dudu5130
őstag
Esetleg nem tudja valaki, hogy Be Quiet Shadow Rock 2 hűtőre honnan tudnék beszerezni venti felfogatókat? Lehet egyáltalán külön? vagy a BQ minden hasonló hűtőjéhez ugyanolyan felfogatókat használ?
-
dudu5130
őstag
válasz cintula187 #81469 üzenetére
Ha befér akkor én inkább a Shadow Rock 2-t ajánlom. nekem az van. Halk és nagyon jól hűti a 4.3-ra húzott FX6300-am.
-
dudu5130
őstag
Üdv! A Scythe Ninja 5 alatt mekkora ramok férnek el? A GSkill TridentZ típus még elfér alatta?
-
-
dudu5130
őstag
válasz Dißnäëß #82144 üzenetére
Ezzel a magassággal a Scythe Mugen 3 rev.b. lehet a legjobb választás. Sajnos kicsit több mint 10, de nagyon jó hűtő és a torony el van tolva, hogy bármekkora ram beferjen elé. Elvileg a csomagolásban két ventihez adnak felfogatot, így ha később akarsz még rá tudsz rakni.
-
dudu5130
őstag
Üdv! Dilemmában vagyok. Két hűtőt néztem ki egy Ryzen 5 2600-ra. Scythe Ninja 5 és Thermalright MAcho X2. A kinézett ramok el fognak férni a Ninja alatt is. Sajnos nem találtam olyan tesztet amiben a két hűtő össze lenne hasonlítva. A Ninjara van két Apache ventim amivel kicsit hangosabb lenne de a hő leadása javulna. Szerintetek melyiket válasszam?
-
dudu5130
őstag
válasz AeSDé Team #82346 üzenetére
Ahogy az előttem író is javasolta, másik ventit vegyél inkább. Nézz be a Venti topikba, ott ajánlanak neked egy jó kis ventit erre a célra.
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! A Macho rev.b-hez már adnak AM4 lefogatót vagy külön kell rendelni? A második venti felfogatója is alapból jár a hűtőhöz?
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! Tapasztalatok vannak már a Scythe Fuma 2-vel? Felveszi a versenyt vagy esetleg jobb mint a bq dr pro 4? Sok tesztet nem találtam róla, pláne nem olyat ahol több versenytárssal van összevetve.
-
dudu5130
őstag
válasz Speed® #85482 üzenetére
Akkor lényegében csak a kisebb és alacsonyabb mérete miat jó alternatíva mert árban ahogy néztem itthon sok különbség nincs. Mondjuk a Scythe ventijeit nem nagyon dícsérik a bq-hoz képest de az csak egy gyors példa. Ár alapján talán inkább a Gran Machot vagy még esetleg talán a CM MA620P-t is írhattam volna ár kategoriában.
-
dudu5130
őstag
válasz kisgyopi #89921 üzenetére
Abban a házban ne is próbálkozz 240-es aio-val mert nem fog elférni. Nekem volt és a felső helyekre a venti is gondos volt a ram slotok felett. Elől úgyszintén nincs annyi hely, hogy elférjen. Abban a házban szerintem max egy Scythe ninja 5 vagy Fuma 2 ami realitásként jó hűtést nyújthat a 3900x-nek. Szerintem.
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! Jelenleg egy 5700x-et hűtők egy Thermalright Aro M14 hűtővel egy CM MB511 Mesh házban. Warzone alatt húzva felmegy 64-65 fokig. Tudom, hogy bőven bírják ezt a hőt csak érdeklődöm, hogy érdemes-e másik hűtőt szereznem amivel esetleg hűvösebb lenne. CM paszta van rajt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest