Új hozzászólás Aktív témák

  • errorcode06

    őstag

    Megjött a razer, mivel ez az első mechanikus billentyűzetem ezért nem fogok kisregényt írni, mert nincs összehasonlítási alapom, max gumidómos meg ollós szerkezetekkel.

    Szerencsére iso, így nem nagyon kell szoknom az új kiosztást, de azért elég sokszor melléütök. Persze ez nem véletlen, kb 1mm-es lenyomás kell neki (vagy annyi sem), emiatt pedig sokszor kell visszatörölnöm, mert a kezem súlyától is kapcsol. Ráadásul a numerikus rész hiányát is megsínylem. Nem is fogtam fel egészen mostanáig hogy mennyit használtam valójában.

    Világítás tiszta fehér, közepes fényerőn, ez is van profilba elmentve, így a beállítás után már töröltem is a razer appját, mely teljesen feltelepítve több mint 600mb...

    Pár észrevétel: nem konzisztens a háttérvilágítás fényereje a különböző gombokon. Különösen a prtscr, scrlk, pasuse billentyűkön vehető ez észre, viszont pengést egyáltalán nem tapasztaltam, bár lehet hogy ez azért is van mert nem kell/nem nyomom tövig a billentyűket (fenyőfa íróasztalon használom, gumitalpa is van, talán ez is segít).

    Ami viszont zavaró, az a csuklótámasz hiánya, kell majd szereznem egyet mert hosszab távon már fárasztó. Könnyebb lenne ha a razer szállítana ide, mert akkor együtt rendeltem volna meg tőlük támasszal együtt.

    "Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

Új hozzászólás Aktív témák