Új hozzászólás Aktív témák

  • Mulholland

    tag

    Sziasztok, no én beneveztem egy M9702 v.2 Oppo klónra. Ami ugye belül szinte ugyanaz mint az Oppo 203, csak nincs lemezkezelő egység benne. De így mint lejátszó nagyon magas szintü. A kép gyönyörű (nem a szokás médaplayer szint) a hang szintén nem az átlagos. Az oppo révén egy kiforrott lejátszó. Apró hibákkal.
    Ez főleg az MKV lejátszást érinti, azon belül is a Dolby Atmos, és Dolby Digital plus, nem minden tárolóban támogatott, vagy csak én fogtam ki olyan teszt anyagot, ahol nem szólt az Atmos :(( :) .
    A kép oledTV-n mesés. De szintén az MKV-nál megmutatja a tömörítés hibáit is. Összességében jó médialejátszónak tartom. Mindenféle sallang nélkül, a kényelmi funkciók jól müködnek. Sőt egyes dologban meg is haladja a normál oppo képességeit. Streaming szolgáltatás viszont nincs benne (Youtube, Netflix) ilyesmi.

    Szóval ez inkább házimozis inyenceknek féle, nem annyira általános felhasználás. Viszont akinek van jó erősítője és TV-je és nem akar egy most már majd 400 e Ft-os Oppot venni, annak jó szívvel ajánlom.

    A rendelés korrekt volt. Bár ha valaki belevágna megrendelésébe készüljön rá, hogy az eladó nagyon szeret csak tőmondatokban válaszolni :)

    Viszont fizetés után DHL express gyorsan küldte.

    [ Szerkesztve ]

    ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub

Új hozzászólás Aktív témák