Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz TechN7ne #95539 üzenetére

    Köszönjük a visszajelzést, sajnálom, hogy nem klappol a lap :R
    Sanszosan belefutottál egy hibás darabba (de még annyi más miatt is lehet) ráadásul még okosat sem tudok mondani neked, mert a TB piszkosul behatárol és alig van lap amin van, vagy van valamilyen támogatás...bár van egy sanda gyanum, hogy az usb-s mizéria és a TB hangkari egy és ugyan az a hiba (de csak tippelgetek) és ezért nincs másnak ilyen frixije ezzel a lappal...ettől függetlenül még kéne normálisan mennie ha már a gyártó garantál valamit.
    Hát ja a Prime széria Intel vonalon mostoha gyermek az Asus meg nyom a Strix felé ami szintén túlárazott a tudásukhoz képest (nem vagyok valami nagy Asus rajongó). Amd vonalon az X570 Primeszéria ezért is lepett meg, az elég jól sikerült széria.
    1. Az Aura sync-re meg sok a panasz, de sajnos más gyártók gyári proramjai sincsenek sokszor a toppon. Volt itt már galiba MSI és Giga gyári cuccaival. Talán az ASrock-nál kevesebb ilyen van, de lehetcsak szerencsés voltam, viszont kicsit szerényebb is a felhozataluk.
    2. Tudnak ők, de nálad valami frixi van...próbáltad TB-s hangkari nélkül? Igazából a Z370/390 Prime-A még egész jó áron van és stabil lapnak számít, nincs különösen nagy pozitívuma és negatívuma. X470-ben is egész jó volt, inkább a Ryzen 3xxx biosokkal volt gond. X570-nél csak Prime-P-vel van némi tapasztalat, de elég jó eresztésnek tartom (vrm bika, bios elmegy amúgy meg fapados kicsit és fix fordulatú nb hűtést kapott, de valamit valamiért)
    3. Ezért sem használok gyári szoftvereket, inkább biosból oldom meg amit lehet.
    Gariban nincs lényeges kiugrás náluk. Vannak slágerlistás lapok amiből több jön vissza, de abból.több is fogy (ol B450 Strix F).
    4. Egy két kivételtől eltekintve, de minden gyártónál ez megy. Az meg, hogy valami Strix vagy ROG...egy rakat vakítás van e téren is. Inteles vonalon a Maximus Gene és az Apexet kiemelném, de pl a Hero sorozat egy izléstelen vicc annyiért, baromi vastagon fog a cerka arra felé.

    Ui : Nekem kb 2-3 hete nyugalmi/torrent állapotból néha nem ébred fel és resetelnem kell. 2 éve nincs hardveres/beállítás beli változás, soha nem volt ilyen problémám viszont a W10 update sikeresen intézte a stabil rendszert az egyik kumulativ frissítéssel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák