Új hozzászólás Aktív témák

  • Martin97

    aktív tag

    válasz lacus83 #86999 üzenetére

    Szia!

    Olvastam valahol, hogy elvileg mehetnek a régi lapokban is az újabb 8 magos processzorok valamilyen moddal. Pontosan nem tudom, hogy ez hogy működik, de ha eljön a váltás szükségessége és az arra elegendő "ösztönzés" akkor utána mennék.

    Tudom, hogy a régmúlt. Bár még midig egy ilyen eszközt használok másodlagos gépként. És a mostanival is nagyjából ekkora élettartamra terveznék. Amit egy 7. gen-es i7 nem feltétlen szavatolna, viszont egy 8. gen-es már lehet hogy kibírná addig. :B

    #87000 rosszcsont88:
    Ezek közül a lapok közül melyikben mennek a 8. generációs intel procik?
    Illetve melyikkel tudom a mostani procim is tuningolni? :F

    #87001 dugo_:
    Ezt nem tudtam, köszönöm a pontosítást.
    Az álltalad ajánlott lapban mennek az új 8. szériás procik?
    Egyenlőre nem tudom lecserélni egyszerre mindkét alkatrészt. Az a terv, hogy az új lappal és a meglévő procival megemelem majd az órajelet (vízhűtés adott) és miután ez kevés lesz lap csere nélkül ugrok a 8. szériás procikra. :K

    #87002 Milka 78:
    Útba tudsz igazítani, hogy hol keresgéljek a bclk tuninggal kapcsolatban? Illetve a coffee lake procik támogatásával kapcsolatban? Melyik topikot keressem? Vagy melyik külföldi tech portált? Sajnos nem találtam eddig megfelelő tájékoztatót és listát ezzel kapcsolatban.
    A bclk tuningról előbb le tudok mondani, mint a coffee lake támogatásról. Egy ideig még elég lesz az i5 6500 alapon is. :)

    Ennek fejében akkor melyik lapok lehetnek jók? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák